Januarudsalg - Spar op til 35% og få en sund start på året – Priskup på favoritterne – Gå til januarudsalget >>
Køb for 199 kr. mere, og få fri levering
Aktuelt Spar 25% på Multidophilus Cleanse 5 dages kur – Vedligeholder en normal tarmflora – Gå til produktet >>
Udo's Choice Ultimate Oil Blend (90 kapsler)
Udo's Choice

Udo's Choice Ultimate Oil Blend - 90 kaps.

Varenummer:9713
Spar 13%

143,95 kr

Spar 26%

169,00 kr

Pris nu: 125,00 kr 125

Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Kosttilskud.
  Udo's Choice er en unik blanding af olier og ernæringsmæssige sekundære stoffer som opfylder kroppens behov for de essentielle fedstyrer. Recepten til denne olie er formuleret af Udo Erasmus PhD, og består af certificeret økologisk olier fra hørfrø, solsikkefrø og sesamfrø, med uraffinerede olier fra risklid- og riskimolie, havreklid- og havrekimolie, økologisk kæmpenatlys og lectin. Essentielle fedstyrer Omega 3 og Omega 6 er overordentlig følsomme overfor lys, varme og ilt, derfor er olien mekanisk koldpresset.
  Udo's Choice var den første olie på det danske marked som satte fokus på betydningen af omega 3-6-9 i én blanding. Mængdeforholdet mellem fedtsyrerne, kvaliteten af råvarerne og fremstllingsprocessen samt det brede spektrum af specialolier og antioxidanter, gør olieblandingen optimal. Hele 9 forskellige olier fra vegetabilske frøarter er sammensat i en perfekt synergi.

  Link til producent: Panacea ApS

Ingredienser

 • Hørfrøolie, Kapsel (geleringsmiddel (carrageenan), modificeret stivelse, stabilisator (glycerol), vand, farve (karamel), fugtighedsbevarende middel (sorbitol)), Solsikkeolie, Sesamfrøolie, Kokosolie, Kæmpenatlysolie, Emulgator (lecithiner af soja), Risklidolie, Havreklidolie, Antioxidant (tocopherolholdig ekstrakt)

Dosering

 • Dosering:
  2-3 kapsler 3 gange daglig.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader