Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

A. Vogel
A. Vogel producerer kosttilskud og naturlægemidler baseret på naturens friske planter og kvaliteter. Brugen af friske planter sikrer en højt koncentration af de virksomme indholdsstoffer. Hos A. Vogel finder du både produkter til din generelle sundhed og produkter til helt bestemte formål.
A. Vogel stammer fra Schweiz og er grundlagt af Alfred Vogel, som på mange måder har revolutioneret helse-branchen med sit hollistiske syn på fremstillingen af kosttilskud og naturlægemidler. Fokus er på produkter af højeste kvalitet og flest muligt af de aktive stoffer. Dette sikres ved at bruge friske planter og behandle og forarbejde dem med respekt og stor viden, så produktet der kommer ud i den sidste ende har den ønskede kvalitet og effekt. Størstedelen af planterne dyrker A. Vogel selv i Schweiz, så der er kortest muligt fra at produktet står i jorden til det er i det færdige produkt.

A. Vogel kommer løbende med nye produkter, som baserer sig på den nyeste forskning, men også de eksisterende produkter sørger A. Vogel for hele tiden at opdaterer, så produkterne konstant bliver bedre og bedre. Derudover er A. Vogels produkter alle fremstillet, så de tager størst mulig hensyn til naturen.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os