Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Vild Nord
Vild Nord er en førende helseproducent, der udvikler nogle af landets reneste kosttilskud. I denne kategori finder du Vild Nords bredde udvalg af kosttilskud, der især anerkendes for den gode kvalitet og effektivitet. Med deres vision om at være 100% naturlige, bæredygtige og samtidig effektive, er Vild Nord et trygt valg for dig og din indre skønhed.

Læs mere om Vild Nord → | Vild Nord er eksperter i Kollagen, men hvorfor? →

Historien bag Vild Nord

Vild Nord startede i 2019 og var et 100% danskejet helseprojekt, men i 2021 fusionerede Vild Nord og Seagarden og derfor er virksomheden i dag Dansk/Norsk-ejet. Vild Nords vision var, at udvikle de bedste produkter til din indre skønhed, så du kunne føle dig som den bedste version af dig selv. En vision de har formået at realisere, hvorfor de i dag anerkendes som en af de førende danske helseproducenter. Med et unikt sortiment bestående af alt fra kollagen til probiotika er Vild Nord alt det, du behøver for, at få dækket din velvære.

DK’s førende kollagen-eksperter

Kollagen er et vigtigt protein, der naturligt dannes i det yderste hudlag. I takt med alderen falder kroppens evne til at danne kollagen, hvilket spiller en stor rolle i hudens aldringsproces. Vild Nord fører et anerkendt sortiment af organisk marine kollagen, der bidrager til hudens elasticitet samt afhjælper tidlige alderstegn i form af rynker og fine linjer. Vild Nords går ind for naturlig og ren skønhed, hvorfor de nøje selekterer deres ingredienser. Derfor stammer den organiske marine kollagen fra bæredygtig buletangshøst, samt fra skind fra store arktiske torsk. Dette sikrer 100% rene og organiske råvarer, som hjælper til den høje optagelighed og gode effekt.

Vild Nord har udviklet et hav af forskellige kollagen-tilskud, som giver dig muligheden for, at få netop den kombination, der kan hjælpe dig bedst muligt. Nogle anvender kollagen for at booste den indre skønhed og huden, og her kan VILD NORD Collagen Beauty Remedy Gold , være den bedste løsning. Andre ønsker et omfattende kollagentilskud og her kan bestsellervarianten, VILD NORD Marine Collagen GOLD være den bedste løsning.

Vild Nord Hydro Lab

Vild Nord udvikler mælkesyrebakterier med høj effekt, baseret på organiske ingredienser. En smuk mave stræber de fleste efter, men en velfungerende mave bør være mere eftertragtet. Din fordøjelse har nemlig stor betydning for din generelle sundhed og derfor er den indre skønhed mindst ligeså vigtig som den ydre.

Med Vild Nord Hydro Lab probiotika, får din mave- og tarmflora en sund balance, som hjælper til en velfungerende fordøjelse. Vild Nords mælkesyrebakterier indtages som pulver, der kan blandes op med hvad som helst. Mælkesyrebakterier optages allerede på tungen og giver en hurtigtvirkende og mærkbar effekt på kort tid. Prøv eksempelvis VILD NORD Hydro Lab Probiotics Daily Flora eller VILD NORD Hydro Lab Probiotics Immune , der er blandt Vild Nord mest anerkendte probiotika-tilskud.

Køb Vild Nord på Jala Helsekost

Hos Jala Helsekost er vi begejstrede for Vild Nords produkter og derfor anbefaler vi dem glædeligt. Hos os finder du det fulde Vild Nord sortiment, som består af både kollagen og probiotika. Køb dine Vild Nord-favoritter til dk’s laveste priser og få dag-til-dag levering hver gang du handler hos os.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os