Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

La Roche-Posay
La Roche-Posay levere en lang række produkter til pleje af alle hudtyper. Deres mål er at levere effektive produkter til pleje af alt fra sensitiv og tør hud til normal og fedtet hud. Deres produkter har hver især helt unikke formål, og giver dig derfor mulighed for at gøre din hudpleje helt unik.

Læs mere om La Roche-Posay og deres produkter her >>

Hvem er La Roche-Posay?

La Roche-Posay har mere en 40 års erfaring med hudpleje produkter, og de er kendt for at arbejde tæt sammen med dermatologer verden over. De ønsker at sikre din huds sundhed og velvære, og produkterne bliver testet i dermatologiske laboratorier. De er udviklet med den bedst mulige beskyttelse til sensitiv hud.

Produkterne indeholder alle sammen termisk kildevand, som har en helt særligt beroliggende og antioxiderende effekt som plejer din hud. Kildetvandet blev første gang anvendt til hudpleje i 1928, og det har vist sig at bidrage til forbedring af huden ved hudproblemer som eksempelvis eksem eller psoriasis.

Hudpleje til alle hudtyper

La Roche-Posay laver hudpleje til alle former for hudtyper, og de har endda været så venlige at lave en serie af produkter til forskellige hudproblemer.

Cicaplast serien

Er udviklet til at genopbygge huden og stoppe irritationer i huden. Den kan anvendes ved eksempelvis solskoldning, tør hud eller ved irritationer i huden. Denne serie kan anvendes af både børn og voksne.

Egenskaber:
- Genopbygger strukturen i huden
- Mindsker irritationer i huden
- Helt uden parfume

Effaclar serien

Er designet til brug i kampen mod fedtet hud, og samtidigt genopbygger den hudens naturlige struktur. Den kan også anvendes til at bekæmpe hudorme, og hjælper med at fjerne overskydende olie fra huden.

Egenskaber:
- Bekæmper fedtet hud
- Genopbygger huden
- Mindsker hudorme og tilstoppede porer

Hydraphase serien

Denne serie bygger på mineralet Selen, som har en blødgørende og beroliggende effekt på huden. Den tilføjer masser af fugt til huden, og hjælper med at glatte huden ud. Samtidigt at den helt uden parabener.

Egenskaber:
- Indeholder Selen
- Blødgørende og beroliggende
- Tilføjer fugt til huden

Nutritic serien

Denne serie er udviklet til følsom og tør hud. Den er designet så den tilføjer den nødvendige fugt huden har brug for, så den genopbygger den naturlige fugt balance i huden. Den beroligger huden og modvirker irritationer ved tør hud.

Egenskaber:
- Anvendes på følsom og tør hud
- Genopbygger hudens fugt balance
- Beroliggende og irritationshæmmende effekt

Substaine serien

Substaine serien er udviklet til at bekæmpe rynker og jævne huden ud. Det er en anti-aging serie, som har til formål at genopbygge kollagen i huden, så den kommer til at se glat og blød ud.

Egenskaber:
- Mindsker rynker i huden
- Genopbygger hudens kollagen
- Glatter og blødgører huden

Rosaliac serien

Er lavet med det formål at mindske rødme i huden. Den har en beroliggende og plejende effekt på huden, som hjælper med at reducere rødmen i huden. Den hjælper samtidigt med at genopbygge fugtbalancen i huden, og mindske irritationer i huden.

Egenskaber:
- Reducere rødmen i huden
- Plejer og beroliger huden
- Tilføjer fugt til huden

Toleriane serien

Er en kraftfuld fugtgiver, som er designet til tør og normal hud. Den giver masser af fugt til huden, samtidigt med at den plejer og beskytter huden. Den har et højt indhold af La Roche-Posays termiske kildevand, som har en plejende effekt på huden.

Egenskaber:
- Anvendelig på tør og normal hud
- Plejer og beskytter huden
- Højt indhold af Termisk Kildevand

Hydreane serien

Den ultimative hudpleje serie til alle hudtyper. Den indeholder glycerin og hydrolipider, som har vandbærende egenskaber, der trænger ned i huden og giver den masser af fugt og pleje.

Egenskaber:
- Bygger på glycerin og hydrolipider
- Giver fugt og pleje til huden

La Roche-Posay | Hudpleje til alle aldre

La Roche-Posay udvikler som sagt hudpleje til alle former for hudtyper, og samtidigt kan mange af deres produkter, anvendes af børn som voksne. De har et bredt udvalg af produkter som primært er anvendelige af voksne, men laver også en række produkter til sensitiv hud, som kan anvendes af børn og babyer.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os