Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Berthelsen
Berthelsen har i mange år ville være førende indenfor kosttilskud, samt hele tiden at innovere deres sortiment.

Læs mere om den familieejede virksomhed lige her >>

Berthelsen Naturprodukter og Beauty

Denne danskejede virksomhed fungerer som en del af dfi, Dansk farmaceutisk industri, der blev stiftet tilbage i 1978. Da dfi blev stiftet, var det en familieejet virksomhed. Det er blevet overtaget siden da, men det er stadig ejet af en dansk familie som tager den oprindelige ejers vision videre: at gøre verden et sundere sted.

Veganske kosttilskud - Berthelsen Naturprodukter

Berthelsen og dfi går ind for at producere de mest naturlige kosttilskud muligt. Derfor går til nye længder for at sikre at så mange af deres kosttilskud som muligt er:
  • Fri for kunstige sødemidler
  • Fri for laktose og gluten
  • Fri for kunstige konserveringsmidler
  • Fri for kunstige farvestoffer
  • 41 ud af 52 er 100% veganske
Hos Berthelsen arbejder de hårdt på at få de sidste kosttilskud der ikke er veganske, gjort veganske. Det er med andre ord, vigtigt for Berthelsen at kunne levere rene, naturlige produkter som sikrer deres kunders sundhed.

Det er også vigtigt at tænke på dyr og omverdenen, hvilket ses ved fokus på veganske kosttilskud.

Det miljøvenligt producerede kosttilskud

Berthelsen tror på at holde deres produktion af kosttilskud så miljøvenlig som muligt, og de gør det for dig, din familie og deres fremtid.

De sparer så meget så muligt på materiale og emballage, samt sørger for at deres produktionsråvarer og markedsføringsmateriale er produceret af miljøvenligt og bæredygtigt materiale.

Berthelsens produkter er alle lavet med:
  • PVC-fri plastikemballage i så små bøtter som muligt
  • Certificeret Ecolabel papir
  • FSC- og Cradle to Cradle-certificeret papir
Dette betyder at deres tryksager er produceret CO2-neutralt og uden skadelige kemikalier og tungmetaller. Som du kan se, går Berthelsen til nye længder for at sikre et så miljø- og brugervenligt produkt som muligt.

Populære Berthelsen Naturprodukter-kosttilskud

Herunder præsenterer vi dig kort for de 3 mest populære produkter fra Berthelsen. De følgende produkter har været særligt populære blandt vores kunder:

Berthelsen Silica Extra

Dette populære mineraltilskud har en dokumenteret effekt på hud, hår og negle, hvilket gør det meget populært som en del af din daglige skønhedsrutine. “Extra” betyder, at der er tilsat B-vitaminer, zink og A-vitamin. Produktet vandt Costumes læserpris, i 2017, “Skønheds favoritter”.

Berthelsen Magnesium 600

Berthelsen antager at 60-75% af den danske befolkning lider af en mangel på magnesium. Især kaffe og p-piller kan dræne kroppen for magnesium. Dette magnesium tilskud er yderst let-optageligt og har samtidig ikke nogen afførende virkning, som mange andre former for magnesium har.

Berthelsen B-Complex

B-vitaminer bidrager til at mange af kroppens vigtige processer forløber som de skal. Bl.a. nervesystemet, musklerne og energistofskiftet. B-vitaminer kan også hjælpe dem der ofte føler sig trætte eller udmattede, uden der er nogen specifik grund til det.

Danmarks Billigste Berthelsen kosttilskud

Her hos Jala tænker vi på kunden i alle aspekter af butikken. Hvorfor vi også altid tilbyder de mest konkurrencedygtige priser i Danmark. Vi vil gerne være billigst! Derfor sparer du op til 34% på Berthelsen kostilskud, og det er endda med fri fragt hvis du køber for over 295 kr. Det er billigt!

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os