Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Dr. Hauschka
Dr. Hauschka har igennem mange år arbejdet med udvikling og produktion at naturlige og biodynamiske produkter. De har designet de forskellige produkter til mange af de forskellige hudtyper og hudproblemer man møder i dag.

Læs mere om Dr. Hauschka og deres produkter her >>

Hvem er Dr. Hauschka?

Dr. Hauschka er en stor virksomhed, som har mange års erfaring med produktion af naturlige plejeprodukter. De har siden 1935 udviklet naturprodukter, og er i de senere år gået over til produktion af hudpleje og skønhedsprodukter.

Deres produkter er produceret med det formål at de skal pleje hudens naturlige rytme, og samtidigt beskytte den mod ydre påvirkninger. Derfor er de fremstillet at biodynamiske og økologiske ingredienser, uden brug af kemiske dufte, farve- og konserveringsstoffer.

Grundlaget for produkterne

Hos Dr. Hauschka gør man meget ud af de små ting, fordi det til sammen skaber helheden omkring produkterne. Deres fokus ligger på huden og hvordan man kan give den en naturlige påvirkning. Derfor anvender de også økologiske og biodynamiske ingredienser i deres produkter.

De har også stor erfarning med dyrkning af forskellige planter, da de har deres egen have med biodynamiske lægeplanter, og deres eget biodynamiske landbrug. Udover at have stor fokus på ingredienserne i deres produkter, så går de også meget op i deres omgivelser. De anvender derfor kun 100% vedvarende energikilder, og har på grund af deres store engagement i miljøet været miljøcertificeret siden 1999.

Skønhed

Dr. Hauschka arbejder med en grundlæggende holdning om at "Skønhed er balance", det de mener er at når det kommer til personlig pleje, så er det vigtigt at forholder sig til sin hud. Der er mange forskellige hudtyper, og derfor udvikler de produkter, som samme passer perfekt til de forskellige hudtyper.

Hudtilstande

Normal hud: Huden er fast, har en let rosa farve, fine porer, let fedtet i T-zonen.
Tør hud: Stram fornemmelse i huden, mangler glød, tør hud, fine porer.
Sart hud: Meget rødmen specielt omkring kinder og næse, tynde hudlag, synlige blodkar.
Sart kombinationshud: Rødmen, fedtet T-zone, store pore, urenheder, tør hud.
Kombinationshud: Uren hud, store porer, kan være fedtet og tør.
Uren, fedtet hud: Store porer, fedter hurtigt, urenheder.
Moden hud: Rynker, tynde hudlag, rødmen, pigmentpletter, manglende elasticitet, øget tørhed.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os