: Dag-til-dag levering | Vi bytter frem til 1. februar
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Jala-Helsekost Julekalender: Nu kun 628,95 kr. - Shop her >>

Saframyl

Saframyl er et kosttilskud der bidrager med at opretholde den følelsesmæssige balance og en positiv sindsstemning. Saframyl's 'Positive sleep' bidrager derudover til at forbedre den naturlige søvnkvalitet.

Læs mere om Saframyl og deres produkter her >>

Saframyl

Saframyl er et kosttilskud der bidrager med at opretholde den følelsesmæssige balance og en positiv sindsstemning.
Der er to udgaver af Saframyl; Positive Sleep og Positive Mood. Fælles for de to, er at de indeholder magnesium og safran.

Anvendte ingredienser

Magnesium
Magnesium bidrager til normal funktion af nervesystem og psyke. Derudover bidrager det også til at reducere træthed og udmattelse, og har en gunstig virkning på evnen til at falde i søvn.

Safran
Safran har traditionelt været anvendt i Mellemøsten til at bidrage til en positiv sindsstemning - og er anvendt for at "opmuntre sindet".

'Positive Sleep' indeholder derudover også Citronmelisse og Guldvalmue.

Citronmelisse
Citronmelisse er en gammel krydderi- og medicinalplante. Den er blevet anset for at være i stand til at lindre besvær og have beroligende og afslappende virkning ved angst og uro.

Guldvalmue
Guldvalmue er blevet anvendt mod nervøse problemer. Den er blevet anset for at balancere følelsesmæssige problemer og have en beroligende effekt under stress. Derfor kan den også være medvirkende til at finde ro og dermed gøre det lettere at falde i naturlig søvn.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader