Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Solgar
Solgar har produceret kosttilskud siden 1947. De har stort fokus på udvikling og innovation, så de gør brug af moderne teknologi og baserer deres kosttilskud på ernæringsvidenskaben. De producerer en lang række forskellige kosttilskud, som falder under kategorierne Aminosyrer, Mælkesyrer, Fedtsyrer, Mineraler, Vitaminer og Urte Kosttilskud.

Læs meget mere om Solgar her >>

Hvem er Solgar?

Solgar har i over 50 år produceret kosttilskud af høj kvaltiet til det meste af verden. De sætter klare mål for dem selv, i form af at de ønkser at give forbrugerne den bedste kvalitet indenfor kosttilskud. De har samtidigt stort fokus på innovation, og sikring af at produkterne bliver udviklet baseret på ernærningsvidenskaben.

De har deres egen produktion, distribution og laboratorier, der er med til at sikre at kvaliteten af deres produkter er i top, når deres kunder køber dem. De fremstiller deres produkter i mindre partier for at sikre, at alle produkterne har den højeste kvalitet og renhed.

Solgar Gold Standard

Produkterne fra Solgar er fra deres Gold Standard serie, som skal indikere kvaliteten af deres produkter. Solgar går som nævnt tidligere meget op i kontrol af deres produkter, og derfor er du altid sikret at du får et produkt med hjem der er 100% i orden.

Deres Gold Standard serie består af kosttilskud i forskellige kategorier. De bevæger sig indenfor kategorierne Aminosyrer, Mælkesyrer, Fedtsyrer, Mineraler, Vitaminer og Urte Kosttilskud. Det er derfor også rimeligt sikkert at du kan finde netop det kosttilskud du skal bruge fra Solgar.

Solgar Produkter

Solgar Calcium, Magnesium plus Zink - 100 tabs.
Dette kosttilskud fra Solgar består af Calcium, Magnesium og Zink. Indholdet er specielt udvalgt for at give dig et unikt kosttilskud, som bidrager til at reducere træthed, til normal muskelfunktion og som bidrager til en normal proteinsyntese. Læs mere om produktet her >>

Solgar L-Glutamin 500 mg - 50 kaps.
Består af den ikke essentielle Aminosyre L-Glutamin. Aminosyrerne er mest kendt for at bidrage til opbygning af protein i kroppen. L-Glutamin er en af de aminosyrer med størst omsætning i kroppen, og det sker specielt ved sygdom eller hård træning. Læs mere om produktet her >>

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os