: Dag-til-dag levering
Køb for 200 kr. mere, og få fri levering
Black Weekend: Spar op til 70% - Shop her >>

Sæbeværkstedet

Husker du at give din krop og hud lidt ekstra pleje? Sæbeværkstedet laver naturlige og lækre produkter til pleje af huden og kroppen, som giver din hud den nødvendige pleje, den har behov for.

Læs mere om Sæbeværkstedet og deres produkter her >>

Luksuriøse produkter til personlig pleje

Sæbeværkstedet fremstiller efterhånden en lang række forskellige produkter. Det specialiserer sig inden for personlig pleje, og du kan her på siden finde både sæber, ansigtsmasker, olier til kroppen samt meget mere.

4 grundlæggende principper

Hos Sæbeværkstedet har de fokus på 4 helt grundlæggende principper, som gælder for alle deres produkter og råvarer, om det er noget de fremstiller selv eller køber af andre.

Naturlighed
Sæbeværkstedet anvender først og fremmest kun ingredienser fra naturen i deres produkter. Duftene kommer fra urter og æteriske olier, hvor olierne er udvundet af planter, blomster og frugter. Farver og sturkturen i produkterne kommer fra naturlige ingredienser som kaffe og ler.

Fairness
Sæbeværkstedet går ind for at deres råvarer er produceret af mennesker, som arbejder under ordentlige forhold. De sørger for at, der bliver handlet under lige vilkår og på et frit marked.

Enkelhed
De har stort fokus på at deres produkter er så enkle som muligt. De bruger derfor mange kræfter på, at der ikke kommer unødvendige ingredienser i produkterne, så de fremstår så naturligt som muligt.

Renhed
Hos Sæbeværkstedet har de stort fokus på renheden af deres produkter. De anvender derfor ikke parfumeolier, kunstige farvestoffer eller parabener i deres produkter. Så det får det mest naturlige og allergi venlige produkter.

Hvem er Sæbeværkstedet?

Sæbeværkstedet blev etableret tilbage i 2004, der på daværende tidspunkt bestod af Lone (grundlæggeren), et par gryder og en stavblender. Lone havde på et kursus lært hvordan man lavede sæbe, og det blev hendes helt store hobby.

I starten blev der primært produceret håndlavede sæber, senere blev sortiment udviklet til diverse luksus produkter til personlig pleje. I dag kan du få badesalt, cremer, flydende sæber, scrubs og meget mere fra Sæbeværkstedet.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader