Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

TAN-LUXE
Tan-Luxe tilbyder et anerkendt sortiment af selvbrunere samt produkter, der kan give og vedligeholde din kulør. Mærket er kendt for at levere et naturligt resultat, og deres produkter har opnået popularitet, da de er nemme at integrere i din daglige skønhedsrutine.

Læs mere om Tan-Luxe | Få naturlige resultater med Tan-Luxe - læs mere her

Hvem er Tan-Luxe?

Tan-Luxe blev grundlagt med en vision om at revolutionere selvbrunerbranchen, og i 2017 blev de første produkter lanceret. Siden da har Tan-Luxe oplevet en eksplosiv vækst, og deres produkter er blevet yderst populære i Danmark såvel som globalt. Deres produkter er sammensat af nøje udvalgte ingredienser, som i kombination giver et naturligt resultat. Med Tan-Luxe kan du opnå, vedligeholde og beskytte en naturlig solbrun farve. Udover de fantastiske fordele ved Tan-Luxe indeholder mange af deres produkter også ingredienser såsom Aloe Vera, hyaluronsyre, grøn te og E-vitamin, der tilfører fugt og plejer huden. Desuden er alle produkterne fri for skadelige kemikalier og parabener, hvilket gør, at du med Tan-Luxe får effektive, skånsomme og plejende produkter.

Få naturlige resultater med Tan-Luxe

Tan-Luxe benytter en unik teknologi i deres produkter, kendt som TDS eller Transdermal Delivery System. Denne teknologi sikrer en dyb og langvarig farve ved at produktet absorberes dybt ind i huden, hvilket skaber de optimale betingelser for en holdbar kulør. De supplerende ingredienser såsom Aloe Vera og E-vitamin plejer samtidig huden, hvilket efterlader den hydreret, blød og glat efter brug.

Værd at vide om Tan-Luxe
  • Et effektivt sortiment af selvbrunerprodukter
  • Selvbrunerprodukter, der plejer din hud
  • Produkterne er velegnede til alle hudtyper og toner
  • Efterlader huden blød, hydreret og glat
  • Kendt for deres naturlige og holdbare resultat

Køb Tan-Luxe hos Jala Helsekost

Hos Jala Helsekost finder du et bredt udvalg af de mest populære produkter fra Tan-Luxe. Vi tilbyder de bedste priser, og du får altid levering fra dag til dag. Bestil din Tan-Luxe favorit i dag og modtag den allerede i morgen.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os