Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Löwengrip
Löwengrip er et svensk hudpleje og hårpleje brand der tilbyder en række problemløsende produkter, der giver øjeblikkelige og langvarige skønheds resultater.

Læs mere om Löwengrip lige her >>

Hvad er Löwengrip?Löwengrip er et skønheds brand der specialisere sig indenfor både hudpleje og hårpleje. Löwengrip's ambition er at skabe produkter der løser dine problemer øjeblikkelig og med en langvarig effekt, hvor de sætter særligt fokus på kombinationen af produkteffektivitet og formler af skånsomme ingredienser, der kan bruges på selv de mest sensitive hudtyper. Löwengrip's ambitiøse skønhed kommer til syne i en simpel og ligetil hudplejerutine af fantastisk formulerede produkter.

Löwengrip hudplejeLöwengrip's hudpleje produkter har høje standarter for kvalitet og resultater, hvor den målrettede skønhedsudfordring løses af produkteffektivitet og skånsomme formler der skåner den følsomme og sensitive hud. Produkterne ingredienser er nøje udvalgt med præcise aktive ingredienser, der er udvalgt og skræddersyet til det bestemte problem. Resultaterne er øjeblikkelige og fantastiske samt langvarige, det er virkelig ambitiøst skønhed.

Skandinaviske principper: En vigtig faktor for Löwengrip er at gøre hudpleje og hårpleje rutinen så enkel og ubesværet som muligt for deres kunder. Med Löwengrip får du produkter der er skræddersyet til dine behov, så din rutine forbliver nem, simpel og ukompliceret og du får fantastiske langvarige resultater.

Löwengrip's hovedredaktør Isabella Löwengrip er en af skandinaviens mest kendte bloggere, der med sin passion og ambition for skønhed har været med til at skabe Löwengrip brandet. Isabella Löwengrip har personligt døjet en del med allegener og svære urenheder, som er kendetegnet ved Löwengrip's produkter, der er særligt udviklet til at være skånsomme mod huden og hovedbunden.

Skandinavisk brandDet kan tydeligt mærkes på Löwengrip's produkter, at det er et skandinavisk brand, da der er lagt vægt på, at huden bliver mere modstandsdygtig overfor de miljømæssige påvirkninger der kommer af nordisk vejr. Hos alle hud og hårpleje produkter er der taget højde for det skandinaviske klima, hvor sol, kulde og tørhed samt de mange ændringer i vejret kan irriterer huden og udtørrer den.

Hvorfor skal du vælge Löwengrip?
  • Löwengrip tilbyder veganske produkter
  • Deres produkter er skånsomme mod følsom og sensitiv hud
  • Alle produkter er målrettet til at løse et problem
  • Det er produkter af høj kvalitet der gør din hud- og hårpleje rutine simpel og let
  • Du får langvarige resultater med Löwengrip


Löwengrip Bestsellers hos Jala-HelsekostLöwengrip Good To Go Light Dry Shampoo Apple & Cederwood der består af en række milde og effektive tørshampoos. Denne variant er til alle hårtyper og hårfarver, og har en fantastisk duft af æble og cedertræ. Produktet fjerner overskydende talg fra hår og hovedbund, så dit hår efterlades med en frisk og ren fornemmelse imellem hårvaskene. Denne tørshampoo giver en friskt, fyldigt og strukturet hår, og du undgår hvide streger.

Skin Reboot Cleansing Oil er en renseolie der fjerner døde hudceller, snavs og urenheder fra huden. Olien har en mild eksfolierende effekt og vil øge fugtindholdet i huden. Huden efterlades med en frisk og strålende glød. Kan anvendes af alle hudtyper.

Køb Löwengrip billigt på Jala-Helsekost

Hos Jala-Helsekost har vi et stort udvalg af Löwengrip, fordi vi godt kan lide tanken bag disse produkter. En tanke som passer godt sammen med vores tanke omkring gode produkter på Jala-Helsekost.
Vi har faktisk over 70 produkter fra Löwengrip og udvider hele tiden sortimentet. Du får altid produkterne til en fast lav pris og så er der jo gratis fragt over 100 kr.

Se hele udvalget af produkter fra Löwengrip ovenfor!

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os