Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Egyptian Magic
Egyptian Magic producere en helt unik hudcreme, som kan bruges til mange forskellige formål. Den er lavet på naturlige ingredienser, uden konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, parfume og andre unødvendige ingredienser, for at give dig den bedste og mest naturlige hudpleje.

Læs mere om Egyptian Magic her >>

Hvad er Egyptian Magic?

Egyptian Magic består af en helt unik hud creme. Formålet med deres hudcreme er at den skal have en helende effekt og virke mod flere forskellig hudproblemer. Denne unikke blanding er lavet kun fra naturlige ingredienser og kommer fra levende planter og organismer.

Egyptian Magic ønsker at producere professionelle hudpleje produkter, der fungere til flere forskellige formål, og som plejer hud med de bedste ingredienser fra naturen. De ønsker at skabe den mest helende creme lavet på naturlige ingredienser, så du som bruger kan se godt ud ved brug at et naturligt produkt.

Den unikke formel i Egyptian Magic Skin Cream, gør at den ikke indeholder nogle tilsætningstoffer, ingen konserveringsmidler, ingen parabener og ingen GMO'er. I stedet bruger naturlige ingredienser, som er i stand til at have en helende effekt.

100% naturlige ingredienser

Epygtian Magic All-Purpose SKin Cream er lavet med vores forfædres velsignelse, det siges at den er lavet på en gammel opskrift, som er fundet i en egyptisk katakombe. Opskriften består blandt andet af rene ingredienser, som oliven olie, bivoks, honning, bipollen, Royal Jelly, bi propolis og "guddommelig kærlighed".

Den er samtidigt helt uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, parfume, kemikalier, parabener og er ikke testet på dyr.

All-Purpose Skin Cream

Egyptian Magic er en "All Purpose" hud creme, det vil sige at den kan bruges til alt, når det kommer til hudpleje. Vi har hos Jala-helsekost lavet en liste, over nogle af de ting som cremen kan bruges til.

- Super fugtighedscreme
- Heler sår
- After sun lotion
- Lindrende og beroliggende

Historien bag Egyptian Magic

Historien om Egyptian Magic begyndte på en cafe i Chicago. En ældre herre kontaktede Westley Howard (grundlæggeren af Egyptian Magic), som på daværende tidspunkt, var ved at hjælp cafeen med deres vand filtreringssystem. Den fremmede mands var Dr. Imas, og have fortalte aldrig sit fulde navn eller hvilken type doktor han var.

Dr. Imas fortalte Mr. Howard om den urgamle opskrift på creme til huden, som eftersigende er fundet i en gammel egyptisk katakombe. Over de næste 2 år besøgte Dr. Imas, Mr. Howard i Chicago hvor har lærte ham hvordan man producerede den unikke hudcreme, som i dag er kendt under navnet Egyptian Magic.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os