Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Weleda
Weleda laver unikke plejeprodukter til hele kroppen. De er lavet på naturlige og biodynamiske råvarer, så du får den reneste pleje til kroppen. De er stort fokus på hudens udvikling og de har produkter til alle hudtyper.

Læs mere om Weleda og deres produkter her >>

Weleda

Weleda har næsten 100 års erfaring med produktion af naturlige plejeprodukter. De har nogle utroligt høje standarder for deres produkter, og bruger derfor meget tid på at finde de rette ingredienser til deres produkter.

Størstedelen af de ingredienser Weleda anvender i deres produkter er økologisk eller biodynamisk dyrket. Faktisk er det over 78 procent af ingredienserne. Samtidigt har de stort fokus på at undgå konserveringsmidler og kunstige farvestoffer, så du får det reneste og mest naturlige produkt.

Den indre skønhed

Igennem menneskets historie er der opfundet mange forksellige skønhedsritualer, som damp bade, vask med ler forskellige olier og lotions samt meget mere. Hos Weleda har de en mere holisitisk tilgang, og hos det er pleje ikke blot for skønhed men også for sundhed.

Det opnår de igennem økologisk og biodynamsik dyrkning af deres råvarer, og samtidigt har de stort fokus på fair trade-partnerskaber, så de også påvirker verdenen omkring dem positiv. De anvender de bedste ingredienser fra naturen, så du kan give dig selv den bedste pleje.

Naturlig skønhed

Weleda tror på at der en tæt sammenhæng mellem naturen og mennesketskrop, derfor anvender de udelukkende 100% naturlige stoffer i deres produkter, som alle er certificeret af NaTrue. Din hud er ikke blot et sanseorgan, men din livs historie står skrevet i din hud.

Du kan fornemme og mærke verden igennem din hud, men du viser samtidigt også din skønhed. Formålet med Weledas produkter er at fremme det bedste i dig. Der produkter er designet til at vedligeholde og pleje din hud, så den får en flot glød og ser pæn ud.

Weledas alders guide

Hos Weleda har man stort fokus på hvordan huden forandre sig igennem livet, og der er derfor meget bevidste om at huden har brug forskellige elementer alt efter hvor man er i livet.

21-28 år
De unge voksne i alderen 21-28 år, oplever mange forandringer og deres livsfase svinger mellem spænding og tryghed. Huden kan derfor ofte opleves tør og sensitiv med tendes til urenheder. Her har Weleda fundet ud af at Irisplanten kan hjælpe med at få huden i balance. Den støtter hudens evne til at komme i balance og regulere sig selv.

28-42 år
Når man rammer 30 års alderen bevæger man sig stadig mellem ungdommen og den afklarethed man har som voksen. Huden er derfor stadig elastisk og ung, men man oplever også at de første alderstegn har sat sig i huden. Weledas Wild Rose serie er specielt udviklet til at hjælpe mod de første alderstegn, og specielt den vilde rose har helt unikke evner i forhold til regenrering af huden.

42-56 år
Når huden bliver ældre begynder derfor alvor at sætte sig alderstegn i huden, den begynder at miste sin elasticitet og ser ikke ung ud længere. Weleda Pomegranate Serien er specielt udviklet til at hjælpe cellefornyelsen i huden, og aktivere regeneration af huden.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os