Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

NatureSource
NatureSource er en dansk virksomhed, der fører højkvalitetsvarer fra producenter med en økologisk, etisk og bæredygtig værdisætning.

Læs mere om NatureSource lige her >>

Hvem er NatureSource?NatureSource blev grundlagt i 2002 af Diana Carey, der helt grundlæggende havde en stor passion for økologiske varer og en sund livstil. Hun boede i slutningen af 1990'erne i Tyskland, hvor de på daværende tidspunkt havde et større udvalg af økologiske varer end Danmark, og det inspirerede Diana Carey til at importere højkvalitets økologiske produkter til Danmark. NatureSources mission går ud på at leverer de bedste økologiske varer til Danmark, og give danskerne muligheden for at vælge økologi til i hverdagen.

'Eat Better - Feel Better'NatureSource mener at kosten er grundlæggende i menneskets velbefindende, og derfor går de efter sloganet 'Eat Better - Feel Better', der symboliserer en livstil. Diana Carey var allerede fra en ung alder opmærksom på kosten betydning, og har sidenhen haft en vegetarisk kost, hvor hun har mærket efter på kroppen, hvilken virkning hendes kost har på hendes velbefindende. I slutningen af 90'erne uddannede Diana Carey sig til psykoterapeut, hvor hun blandt andet har arbejdet som yogalærer, ayurveda behandler, og antroposofisk kunstterapeut, hvor hun personligt har kunne mærke en tydelig positiv effekt. Gennem NatureSource tilbydes der produkter indenfor den spirituelle, mentale og økologiske livstil som Diana Carey selv lever.

NatureSource: NatureSource er specialister indenfor økologi og bæredygtighed, hvor de siden 2002 har haft en passion for økologi og velbefindende

NatureSource

NatureSource tilbyder veganske og vegetariske produkter, der er lavet på naturens helt egen naturlige måde. Den økologiske livstil er det NatureSource lever for, og deres værdisæt sikrer en etisk handel og bæredygtig proces.

Hvorfor skal du vælge NatureSource?
  • De tilbyder økologiske fødevarer
  • De elsker den veganske og vegetariske livstil
  • Alle ingredienser er økologiske
  • De sælger både fødevarer, yoga redskaber og produkter til rengørring og vask.


Produkter fra NatureSourceNatureSource har et bredt sortiment med produkter under kategorier som bolig, kosttilskud, fødevare, personlig pleje, rengøring, smykker, drikkevare og yoga udstyr. Forskellige krydderier som koriander pulver og ingefær pulver, te fra Pukka, krystaller med spirituelle betydninger og aromaer og røgelse, er nogle af de produkter fra NatureSource, der er populære her på Jala-Helsekost. F. eks. er "Mulighedernes sten" Grøn aventurin kan give en bedre jordforbindelse og dermed støtte op om en større forståelse for naturen. Fostrer en stærk ro hos bæreren og kan endda for nogle gavne kærligheden. Opfordrer til nye oplevelser og åbner op for en god attitude omkring nye ting. Pukka Fresh Start Te Ø - 20 breve er en forfriskende citrus te, der er perfekt til de trætte morgener, hvor du ønsker at starte din dag rigtigt.

Køb NatureSource billigt på jala-helsekost

Hos jala-helsekost har vi et stort udvalg af NatureSource, fordi vi godt kan lide tanken bag disse produkter. En tanke som passer godt sammen med vores tanke omkring gode produkter på jala-helsekost.
Vi har faktisk over 50 produkter fra NatureSource og udvider hele tiden sortimentet. Du får altid produkterne til en fast lav pris og så er der jo gratis fragt over 100 kr.

Se hele udvalget af produkter fra NatureSource ovenfor!

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os