Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Burt's Bees
Burt's Bees laver en helt unik række af hudpleje produkter som alle indeholder minimum 99% naturlige ingredienser. Du er dermed sikret at du får det bedste naturen har at tilbyde dig, når det kommer til din personlige pleje. Samtidigt så passer du også godt på din hud, da produkterne er fyldt med vitaminer og mineraler og er rige på antoxidanter og essentielle fedtsyrer.

Læs mere om Burt's Bees og deres produkter her >>

Burt's Bees

Burt's Bees laver nogle utroligt lækre produkter til hudpleje. Når du køber et produkt fra Burt's Bees kan du altid regne med at duften og teksturen kommer fra det bedste naturen har at tilbyde. Derfor bruger de også utroligt mange kræfter på at holde produkterne så naturlige som muligt.

I gennemsnit er 99% af indholdet i produktet af naturlig oprindelse, og i overhalvdelen af deres produkter er indholdet 100% naturligt. Burt's Bees går meget op i at være gennemsigtige i deres forretningsmodel, og derfor fortæller de også hvad den sidste 1% består af.

De produkter som ikke er 100% naturlige er den sidste 1% det syntetiske konserveringsmiddel phenoxyethanol. Grunden til dette er at det er nærmest umuligt at sikre produktet kvalitet og holdbarhed med naturlige ingredienser. Så Burt's Bees anvender kun den nødvendige mængde for at kunne opretholde produkternes kvalitet.

Næring til huden

Burt's Bees produkter er rig på antoixdanter, som hjælper med at bekæmpe de fri radikaler, som din hud konstant kommer i kontakt med i din dagligdag. Samtidigt indeholder de essentielle fedtsyrer, der hjælper med at balancerer fugt balancen i huden.

De er også fyldt med vitaminer og mineraler, der hjælper med at styrke cellerne og øge hudens naturlige funktion. Deres produkter indeholder også "Phytonnutrients" som er essentielle ingredienser fra planter, der hjælper med at beskytte dem i mod miljøet og dets omgivelser, og det siges at det også skulle have en postiv effekt på huden.

Ingredienser
Burt's Bees anvender et have at naturlige ingredienser, og vi har her lavet en liste over nogle af dem, så du kan se hvad der i produkterne.

- Acai Bær
- Mandler
- Aloe Vera
- Bivoks
- Kernemælk
- Kakaosmær
- Bomuld
- Tranebær
- Eukalyptus
- Lavendel
- Citron
- Granatæble

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os