Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

dfi (Dansk Farmaceutisk Industri)

DFI bestræber sig på at sikre en sundere fremtid for alle ved at producere et bredt udvalg af vitamin- og mineralprodukter, der henvender sig til alle aldersgrupper, lige fra børn og unge til voksne og seniorer.

Hvem er DFI?

Med ønsket om at fremme sundhed og velvære blev Dansk Farmaceutisk Industri grundlagt i 1978 af farmaceut Jørgen Pedersen og hans hustru Ane-Lise Pedersen. Virksomheden, der specialiserer sig i produktionen af vitamin- og mineralprodukter, har udviklet sig til en familieejet virksomhed, der i dag ledes af datteren Gitte Pedersen og hendes mand Marco Capobianco.

Med mere end 40 års erfaring og en kombination af ny viden og forskning sikrer DFI topkvalitetsprodukter. Virksomheden mener, at vores sundhed er direkte påvirket af, hvad vi indtager, og anser det som afgørende, at vi alle får de ekstra næringsstoffer, som vores krop behøver. DFI´s kosttilskud er designet med så få hjælpestoffer som muligt, og mineralerne har en høj biotilgængelighed for bedre optagelse. Samtlige produkter undlader desuden brugen af kunstige sødemidler, konserveringsmidler og farvestoffer. DFI mener, at sundhed skal være tilgængelig for alle, og derfor er produkterne fri for både laktose og gluten. Derudover er flertallet af deres produkter 100% veganske.

DFI´s sortiment

DFI har følgende brands inden for vitamin- og mineralprodukter:

Grønne dfi Vitaminer

Brandet Grønne dfi Vitaminer tilbyder en bred vifte af enkelte vitaminer og kombinationspræparater. Produkterne har været på markedet i over 30 år, og opdateres løbende for at sikre kvalitet uden unødvendige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler.

Berthelsen Naturprodukter

Berthelsen Naturprodukter er oprindeligt udviklet af civilingeniør Viggo Berthelsen, og indeholder et bredt sortiment af kombinations tilskud, multivitaminer samt enkeltstående mineraler og urter. Den høje kvalitet i produkterne er sikret ved, at alle mineralerne er organiske og med høj biotilgængelighed.

Se vores udvalg af Berthelsen Naturprodukter her >>

Beauty Bear

Fremstillet med naturlige frugtfibre og smagsgiver fra ægte frugt, har Beauty Bear skabt specialdesignede beauty-vitamin-gummies med optimale næringsstoffer til at pleje hår, hud og negle.

Se vores udvalg af Beauty Bear her >>

Kids Zoo

Kids Zoo er sunde vitamin-gummies udviklet specielt til børn, der ikke kan lide almindelige vitaminpiller. Med kun naturlige smags- og farvestoffer fra frugt og grøntsager, samt rørsukker og glukosesirup, er Kids Zoo fri for kunstige farve- og sødestoffer samt konserveringsmidler. Kids Zoo fås i 7 forskellige varianter.

Se vores udvalg af Kids Zoo her >>

EasyChew

For at gøre vitaminer tilgængelige for alle er EasyChew blevet skabt som velsmagende vitamin-gummies designet til unge og voksne. EasyChew vitamin-gummier er tilgængelige i både multivitamin- og Omega-3-varianter.

Se vores udvalg af EasyChew her >>

DFI hos Jala Helsekost

Hos Jala Helsekost kan du finde et stort udvalg af kosttilskud fra DFI til favorable priser med gratis fragt og dag-til-dag levering.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os