Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Raunsborg

Raunsborg producere en række unikke hudpleje produkter, specielt udviklet på de bedste ingredienser fra den nordiske natur. De er udviklet i samarbejde med laboranter fra Plum og Jym Lyngvild, som sætter deres helt eget præg på produkterne.

Læs mere om Raunsborg her >>

Raunsborg Hudpleje Produkter

Raunsborg bygger på mange generationers viden omkring aktive ingredienser fra planter, utrter og blomster, som er blevet anvendt til at hele huden eller lindre smerter.

Deres hudplejeprodukter er specielt udviklet til dig, der gerne vil have effektive produkter som ikke er hårde ved huden.

Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten, og samtidigt er det med stort fokus på at forenkle den daglige hudpleje.

Naturens egne ingredienser har sine helt unikke egenskaber, men det kan ikke klare det hele. Der er indgået et tæt samarbejde med Plums laboranter og Jim Lyngvild, der har sat deres præg på produkterne.

Produceret i Danmark

Alle produkterne fra Raunsborg er fremstillet og færdigtudviklet i Danmark. De bliver sammensat af de bedste ingredienser fra den nordiske natur.

Deres kontor og laboratorie er placeret i en og samme bygning, der bliver dem mulighed for at holde skarp kontrol over produktionen.

På denne måde er du som forbruger altid sikre at kvaliteten for hvert enkelt produkt er helt i top.

Naturlige ingredienser fra den nordisk natur

Raunsborg har som sagt stort fokus på at skabe enkle og effektive produkter til en mild og skånsom pleje af huden.

Derfor anvender de nordiske planter, urter og blomster, som er har effektive egenskaber for pleje af huden.

De har i dag 3 forskellige hudpleje serier som går under navne Nordic, Man og Sensitiv. De er henholdsvis udviklet specielt til den nordiske hud, mænd og til følsom hud.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os