Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Gerimax
Gerimax er en serie med mulitvitaminprodukter, der bidrager med mere energi i hverdagen. Produkterne indeholder GGE ginsengekstrakt, der er en sammenhæng af højkoncentrerede ginsenosider.

Læs mere om Gerimax her

Hvad er Gerimax

Gerimax blev introduceret til helsemarkedet for første gang i 1981, og er siden da blevet markedsledere indenfor kategorien af energiprodukter. Ligeledes er de gået fra at være på det danske marked, til i dag at være et internationalt brand, der sælges i flere lande.

Gerimax's produkter er fremstillet af den fineste ginseng, som er kendt for at have en positiv virkning på menneskers fysiske og psykiske præstationsevne, og indeholder GGE ginsengestrakt, der er en sammensætning af højkoncentrerede ginsenosider.
Produkterne er udviklet af skandinaviske eksperter.

Undersøgelser foretaget både i Danmark og internationalt har vist, at ginsing bidrager til vedligeholdelse af fysisk- og mental præstationsevne i perioder med lavt energiniveau, udmattelse, træthed og tab af koncentration.

Gerimax produkter

Gerimax Daglig Energi

Gerimax Daglig Energi er en energitablet, der er udviklet for at give naturlig energi og overskud i trætte perioder eller hvis du skal hjælpe din præstationsevne på vej.

Anvendelse
Tages i forbindelse med et måltid - sluges med et glas vand. Anbefalet daglig dosis på 1 tablet til voksne over 15 år. Hold en pause på 2-3 uger efter 3 måneders brug.

Gerimax Daglig Energi 50+

Gerimax Daglig Energi 50+ er en energitablet med en speciel sammensætning af vigtige vitaminer og mineraler udviklet til mænd og kvinder over 50 år. Energitabletten kan med fordel anvendes i perioder med lav energi, udmattelse og træthed.

Anvendelse
Tages i forbindelse med et måltid - sluges med et glas vand. Anbefalet daglig dosis på 1 tablet. Hold en pause på 2-3 uger efter 3 måneders brug.

Gerimax Ginseng energikur

Gerimax Ginseng energikur er en ren ginsingkur, der kan anvendes op til perioder med travlhed eller hjælpe med at overkomme vinter- eller forårstrætheden. Virkningen vil kunne mærkes efter ca. tre ugers brug, hvor du vil kunne mærke en fornyet energi. Fås både som tabletter og i flydende form.

Anvendelse
Den daglige dosis er på mellem 15 - 30 ml, og skal tages en time før et måltid. Produktet må tages i op til tre måneder og herefter skal man holde en pause på 2-3 uger før man begynder igen.

Gerimax Instant Energy

Gerimax Instant Energy er et energi-boost til dig, der ønsker øget energi på en hurtig måde. Den kan med fordel anvendes når du skal præstere noget særligt, både psykisk og fysisk. Er du inde i en stresset periode eller er ekstra træt, så kan Gerimax Instant Energy hjælpe med at øge koncentrationsevnen.

Udover at indeholde ginseng, så er indeholder produktet også Guarana, som har et naturligt indhold af koffein. Guarana'en er også kendt for at give effekt inden for 30 minutter.

Anvendelse
Den daglige dosis er på 30 ml. tre gange dagligt. Må kun anvendes af voksne over 15 år.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os