Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Vetcur
Vectur producerer unikke fodertilskud til husdyr, der er baseret på lægeurter og medicinske planter. De er fremstillet med et afbalanceret og næringsrigt indhold, der bidrager til at holde dit husdyr sundt og raskt.

Læs meget mere her >>

Vetcur Produkter til dyr

Vetcur producere en lang række produkter, special fremstillet til at sikre dine husdyr den bedste trivsel og livskvalitet. Produkterne er fremstillet til de enkelts dyrs biologiske tilpasning, og er indeholder naturlige næringsstoffer, der passer til dyrets behov.

Vectur kur gør meget ud af at udvikle produkterne, så de passer perfekt til dyrenes artsspecifikke behov. Derfor indeholder produkterne de vigtigste byggesten og næringsstoffer, som skal bruges for at dit husdyr forbliver sundt og rask.

Samtidigt er der stort fokus på at skabe miljøbevidste og sunde fødevare til dyrene. Derfor overholder alle produkterne Fødevarestyrelsen krav til produktion og fremstilling, samtidigt er produktion underlagt GMPs og HACCPs kontrol procedure, der sikre at alle ingredienserne, der er anvendt, kan spores tilbage til hvor de er fremstilet.

Vetcur er samtidigt miljøbevidste i deres produktion, i form af at deres virksomhed bliver opvarmet ved brug af CO2 neutrale træpiller, og deres forbrug af el sker igennem certificeret vandkraft. Samtidigt er deres pakkematerialer baseret på genbrugsplast og -pap.

Vetcur Vivet Hund

Hvis hunden også er din bedste ven, så er det fodertilskud fra Vetcur noget du bør overveje at give din hund. Det er et unikt fodertilskud som kan anvendes til hundetræning eller blot som godbid.

Det er et afbalanceret tilskud som fungerer godt som et nærende supplement til din hunds daglige kost. Uanset alderen på din hund, så er det vigtigt den er sund og rask.

Derfor er det vigtigt at stimulere din hunds kredsløb og stofskifte. Dette produkt fra Vetcur indholder 14 kendte lægeurter og medicinske planter, der bidrager til at holde din hunds muskler stærke og pelsen sund. Læs mere om produktet her >>

Unikke produkter til dyr

Vectur producerer helt unikke produkter, der er velegnet til pleje af dit husdyr. Formålet for produkterne er at give dit husdyr, et afbalanceret tilskud til kosten, så den får en varieret og nærende kost, der indeholder alle de næringsstoffer, som er nødvendige for at det kan hold sig sundt og rask.

Produkterne er udviklet i form af tilskudsfoder, så det kan altså træde i stedet for dit husdyrs nuværende kost, men skal fungere som et ekstra tilskud til dens almindelige kost. Så dit husdyr er sikret et fuldkomment måltid med masser af gavnlige næringstoffer.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os