Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Juhldal
Juhldal har et stort udvalg at naturlige produtker lavet på rene råvarer og virksomme urter og olier. De leverer produkter af høj kvalitet lavet på Jørgen Juhldals unikke opskrifter, for at give dig de bedste og mest virksomme hud- og hårpleje produkter.

Læs mere om Juhldal og deres produkter her >>

Hvem er Juhldal?

Helseforskeren Jørgen Juhdal står bag idéen, som ligger til grund for brandet Juhldal den dag i dag. Tilbage i 70'erne gjorde han sig store tanker omkring den moderne menneskes sundhed, som han kaldte "Den ny sundhed". Bag idéen lå et ønske at bringe den lægelig medicin og alternative behandlingsystemers viden nemmere, og på den måde slå bro mellem faggrænser.

Det gjorde at han i 1975 udgav bogen "Læger Sund kost og Naturmedicin". Researchen til denne bog ligger til grund for fremstillingen af de første naturprodukter, som senere blev til Juhldals første produkt ved navn "Wonderlotion".

Den dag i dag er "Wonderlotionen" en af Juhdals kerneprodukter, og der samtidigt kommet et hav af nye naturprodukter til. Det unikke ved hele deres sortiment er at de bygger på nogle helt unikke værdier, og er produceret af naturlige ingredienser for at skabe den bedste kvalitet og bedste virkningskraft.

Den ny sundhed

Alle produkterne fra Juhldal bygger på nogle helt grundlæggende værdier. - Sund fornuft - Rene råvarer - Ærlige produkter til ærlige priser - Virksomme urter og olier - Fri for unødvendigheder

Det er det som ligger til grund for det som Juhldal kalder for "Den ny sundhed". Der i bund og grund handler om at skabe unikke produkter af høj kvalitet lavet på naturlige ingredienser.

Høj kvaltiet

Juhdals produkter bygger som sagt på den ovenstående værdier. Samtidigt har de også mere en 40 års erfaring med anvendelse af forskellige urteekstrakter og naturlige koldpressede olier til anvendelse på både hud og i håret.

Alle produkterne bliver produceret i Danmark og tager udgangspunkt i Jørgen Juhldal origianle recepter. Der er kun anvendt de bedste og certificerede råvarer i produktionen, så kvaliteten af produkterne bliver holdt på det maksimale niveau.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os