Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Læsø Saltcare
Læsø Saltcare er en hud- og hårplejeserie, der hverken indeholder farvestoffer, parfume eller parabener. Produkterne er velegnet til de fleste hudtyper - læs mere om det lige her >>

Hvad er Læsø Saltcare?

Læsø Saltcare er en serie af hud- og hårpleje uden farvestoffer, parfume og parabener. De vigtigste ingredienser i produkterne er salt og mineraler fra udvinding af salt på Læsø. Produkterne er udviklet i samarbejde med farmaceuter og dermatologer

Læsø Saltcare produkter

Produkterne er fremstillet med henblik på, at frembringe så skånlige hudplejeprodukter som muligt. Det er netop grunden til at de hverken indeholder farvestoffer, parfume eller parabener.

Produkterne er velegnet de fleste hudtyper - men især tør, rød og skællende hud har godt af Læsø's serie. Sammensætningen af den meget høje saltkoncentration og de naturlige mineraler, har vist sig at have en positiv virkning på netop dén hudtype.

Serien indeholder shampoo og conditioner, creme, gel, body lotion og skrubbecreme.

Stifteren Agnete Schrøder har et ønske om at serien skal være økologisk, og derfor har hun nu startet processen som dog kommer til at tage noget tid. Én ting er hun dog sikker på; Hun vil ikke gå på kompromis med kvaliteten og derfor skal det på sigt være økologisk.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os