Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Australian Bodycare
Det danske brand Australian Bodycare tilbyder en lang række af plejeprodukter til hele familien. Produkterne indeholder naturlige aktive ingredienser, der er effektive i forbindelse med hudproblemer. De enkelte produktserier virker bekæmpende og forebyggende mod specifikke problemer, heriblandt uren hud, tør hovedbund, forkølelsessår og meget mere.

Læs mere om Australian Bodycare lige her >>

Australian Bodycare

Siden 1992 har Australian Bodycare været blandt de førende virksomheder inden for problemløsende hudpleje i Danmark. Serien af plejeprodukter er velegnet til hele familien, og er beriget med naturlige aktive ingredienser. Disse virker bekæmpende og forebyggende mod de mest typiske hudproblemer.

Produkterne indeholder råvarer af den bedste kvalitet, som virker mild og skånsom mod huden. Alle produkter er nemlig dermatologisk testede, der angiver at det er hudvenlige produkter, selv for dig med sensitiv hud.

I langt de fleste produkter fra Australian Bodycare er hovedingrediensen Tea Tree Oil, der har en yderst effektiv virkning der både behandler og forebygger hudproblemer.

Tea Tree Oil

Tea Tree Oil er et naturprodukt, som stammer fra Melaleuca Alternifolia træet i Australien. Olien indeholder mere end 150 forskellige indholdsstoffer, der giver den bakteriedræbende virkning. Olien er skånsom mod huden, der gør den velegnet til alle hudtyper.

Den unikke Tea Tree Oil har flere gode egenskaber. Den har en helende virkning som er hudvenlig og modvirker bakterier. Du kan bruge olien til hele kroppen og endda i håret samt hovedbunden.

Tea Tree Oil er kendt for dens effektiv virkning mod hudproblemer, og bruges i forbindelse med uren hud, bumser, forkølelsessår, svamp, skæl og meget mere. Olien er en gennemgående ingrediens i de fleste produkter fra Australian Bodycare. De mest populære produkter med Tea Tree Oil fra Australian Bodycare er deres Hair Clean Shampoo, Spot Stick samt Scalp Cure.

Australian Bodycare Hair Clean Shampoo

Det er en effektiv shampoo som er velegnet til hele familien og alle typer hår. Den er effektiv mod problemer som tør og irriteret hovedbund samt modvirker skæl. Samtidig er det en meget mild og skånsom shampoo, som er yderst hudvenlig.

Shampooen indeholder aktive ingredienser, heriblandt Tea Tree Oil, der renser og bekæmper bakterier der kan føre til problemer i hovedbunden. Derudover indeholder shampooen Distearyl Ether, Modificeret Guar og kokosolie der er med til at fugte og pleje dit hår samt hovedbund.

Australian Bodycare Spot Stick

Australian Bodycare Spot Stick bruges til koncentreret behandlinger af ”spots” i huden. Det kan være alt fra en bums til insektstik, som du ønsker at bekæmpe. Du påfører blot en smule af stiften på det udsatte område for at behandle det. Du opnår det bedste resultat ved at anvende det flere gange dagligt, og den helt gennemsnitlige konsistens gør at ingen bemærker det.

Australian Bodycare Spot Stick er beriget med et højt indhold af Tea Tree Oil, som har en antibakteriel virkning der bekæmper urenheder. Stiften indeholder også vitamin B3, bisabolol og allantoin, som virker lindrende og helende. Det er kombinationen af de aktive ingredienser der efterlader din hud plejet.

Australian Bodycare Scalp Cure

Er en effektiv hovedbundskur der modvirker en tør og irriteret hovedbund og bekæmper skæl problemer. Ingredienser som Tea Tree Oil og mælkesyrebakterier er med til at modvirke køle og irritation i hovedbunden, og efterlader dig med en sund hovedbund. Macedemia Nut Oil tilføjer samtidig fugt til hovedbund, uden at gøre den fedtet.

Australian Bodycare Scalp Cure er yderst gavnlig for dig som døjer med psoriasis, skæl, arp, eksem, tør og om hovedbund.

Værd at vide om Australian Bodycare

Alle Australian Bodycare produkter indeholder naturlige ingredienser, heriblandt 100% original Tea Tree Oil. Produkterne er dermatologisk testet, som giver garanti for kvalitet.

Derudover er produkterne fra Australian Bodycare 100% vegansk, og kan bruge til alle typer af hud og hår.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os