Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Nupo
NUPO er et ernæringsprodukt, der kan anvendes i perioder hvor man skal tabe sig. Med produkterne fra Nupo får du hjælp til at kickstarte dit vægttab, samtidig med at du og din krop stadig får de næringsstoffer, som der er brug for.

Læs mere om Nupo og deres produkter her >>

Hvad er Nupo?

Navnet Nupo kommer ud af ordene 'Nutritional Powder' som på dansk betyder 'ernæringspulver'. Overordnet er Nupo et effektivt og sikkert vægttabsmiddel dokumenteret i 14 kliniske undersøgelser.

Nupo blev introduceret på ernæringsmarkedet tilbage i 1981, efter den ledende fedmeforsker Dr. Flemming Quaada havde udviklet de første produkter på Hvidovre hospital. Produkterne er til dig, der ønsker hjælp til at kickstarte dit vægttab - og til at bibeholde en stabil vægt.

I dag har Nupo til huse i virksomhedens domicil i Taastrup, hvor man beskæftiger sig med alt fra udvikling og produktion til salg og markedsføring.

Visionen

Nupos vision har fra starten af produktudviklingen været at gøre slankekure til en positiv oplevelse. Det var civilingeniør Oluf Mørk, der i slutningen af 1970'erne fik ideen til den ideelle slankekur.

På den ideelle slankekur skulle det være tilladt at spise det, der var forbudt i andre diæter. Kroppen skulle have alle de næringsstoffer, den havde behov for - men indenfor et minimum af kalorier.For at sikre sig, at kuren indeholdt alle de nødvendige næringsstoffer, indledte Oluf Mørk et samarbejde med førende ernæringsforskere.

Produkter

Nupos produkter er godkendte af Dansk Fødevarestyrelse som en fuldkosterstatning. Dette betyder, at du i diætforløbet kan erstatte hele dit daglige madindtag udelukkende med Nupo.

Det anbefales at en fuldkosterstatning begrænses til max 8 uger, hvorefter du bør have 1-2 ugers pause med en energifattig kost. Herefter kan du påbegynde et nyt forløb.

Produkterne er delt op i tre kategorier: Diet, Meal og Life.

Nupo Diet

Nupo Diet er en "Very Low Calorie Diet" kur, der som bonus er verdens bedst dokumenterede VLCD kur. Den er for dig, der ønsker at kickstarte et vægttab med en fuld kosterstatning.

Pakkens indhold består af seks daglige shakes, som tilsammen giver dig alle de nødvendige næringsstoffer og samtidig holder dig på max 800 kcal.

Nupo One Meal

Med Nupo One Meal erstatter du ét eller to af dine daglige måltider med et af produkterne, som både kommer som barer og drikkeklare shakes. Du vælger selv om det er din morgenmad, frokost eller aftensmad der bliver ersattet - og om det er ét eller to måltider.

Et Nupo One Meal produkt indeholder alle de fibre, proteiner, vitaminer og mineraler som du har behov for i et hovedmåltid. Derudover indeholder det ca. 200 kcal.

Nupo Life - "It's a break"

Nupo Life er et mellemmåltid, der består af en bar, der giver energi og stiller den lille sult i mellem hovedmåltiderne. Barerne er lavet på naturlige råvarer og indeholder forskellige vitaminer og mineraler, som giver dig og din krop et energiboost.

Ligesom ved alle andre Nupo produkter er der naturligvis også sparet på kalorierne i barerne, hvilket betyder at hver bar kun indeholder mellem 150 og 190 kcal.

Nupo barerne er nemme at have med hvad enten du er på arbejde, til sport, eller på tur. Det er let altid at have en bar inden for rækkevidde og derfor også nemt altid at få et nærende mellemmåltid, som faktisk også smager dejligt.

Nupo startpakke

Det er altid lettest at holde en slankekur, hvis man kan lide de måltider man skal indtage under slankekuren. Derfor har Nupo lavet en startpakke, der indeholder 1 stk. af flere forskellige produkter i forskellige smagsvarianter.

Hermed har du muligheden for at afprøve de forskellige produkter og de forskellige smagsvarianter.

Når du herefter har fundet dine favoritprodukter, er det lettere for dig efterfølgende at købe de Nupo produkter der skal indgå i din Nupo kur - og gøre det til en positiv og effektiv oplevelse.

Nupo SLIM BOOST

SLIM BOOST er slankekosttilskud, der skal hjælpe med at kontrollere lige præcis dit svage punkt i et vægttabsforløb. Der er tre varianter af disse slankekosttilskud, med hver sin særlige funktion.

SLIM BOOST kan med kombineres med de øvrige produkter, men kan også anvendes som supplement til din daglige kost efter behov. Produkterne er til for at hjælpe med, at du ikke sætter dit vægttabsforløb over styr, når hverdagens fristelser rammer dig.

Block My Carbs

Den ene af de tre varianter er 'Block My Carbs', som hjælper dig hvis du har svært ved at holde dig fra brød og pasta. Den indeholder ingredienser, som hjælper med at holde blodsukkerniveauet stabilt, så det er lettere at holde fingerne fra brød og pasta.

Anvendelse: Tag to kapsler lige efter et måltid sammen med rigeligt vand.

Fill My Tummy

En anden af de tre varianter af kosttilskud er 'Fill My Tummy'. Den har til formål at fylde din mave med naturlige fibre som har evne til at absobere rigtig meget vand. Dette hjælper din mave med at føle sig fuld og mæt, og også holde blodsukkerniveauet stabilt.

Anvendelse:Tag to kapsler ca. 30 minutter før et måltid sammen med rigeligt vand.

Burn My Fat

Det tredje og sidste kosttilskud er 'Burn My Fat', som har til formål at hjælpe dig hvis ikke du får trænet nok i hverdagen. Med en sammensætning af det patenteret MOROSIL® ekstrakt, kombineret med den populære grønne te "yerba mate", sætter produktet din fedtforbrænding i vejret.

Anvendelse: Tag én kapsel dagligt.

Efter dit Nupo-vægttab

Når du har nået den ønskede vægt er det vigtigt at du lægger din kost om og laver en livstilsændring - så du ikke ender det samme sted som du startede. Efter et endt vægttabsforløb er der nemlig stor chance for at tage de tabte kilo på igen, hvis man blot fortsætter hvor man slap inden kuren.

Netop efter det endte vægttabsforløb er Nupo's 'One Meal' produkter en god investering. Disse kan hjælpe dig med at have ihvertfald ét kalorielet måltid om dagen.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os