Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Camette
Camette laver kosttilskud som er naturlige. De har 40 års erfaring i branchen, men forsøger altid at holde sig opdateret i forhold til nye trends i helsekost. De laver vitamin-, mineral- og olieprodukter.

Du kan blive meget klogere på Camettes produkter lige her >>

Camette - Specialiserede Kosttilskud

Camette drives i dag, efter 40 år på det danske marked, af et søskende par. Camette har base i Esbjerg, og deres produktion følger alle fødevarestyrelsen og sundhedsstyrelsens regulativer. Camettes går højt op i at tilbyde innovative produkter. Disse fremstilles efter innovative og de nyeste videnskabelige undersøgelse, så kunden får er specialiseret kvalitetsprodukt.

Camette - Kosttilskud

Camettes fokus er ikke de kosttilskud med mange forskellige indholdsstoffer, såsom multivitaminer. Derimod tilbyder Camette et af de bredeste sortimenter af kosttilskud med enkelte og specialiserede ingredienser, herhjemme. Dette er fx deres store udvalg af forskellige b-vitamin tilskud.

Udover vitaminer, har Camette også et stort udvalg af mineraler. Mineraler kan være vigtige for mange af kroppens biologiske processser. Magnesium er eksempelvis et af de mest populære mineraler at indtage som kosttilskud, i Danmark. Kalk er et andet populært mineral, som især er vigtigt for vedligeholdelse af normale knogler og tænder.

Andre unikke produkter fra Camette tæller deres Hajbrusk, Beta-Caroten, Bryggerigær og Æbleddike.

Camette - Essentielle Olier

Fiske- og planteolier er utroligt populære, hvilket er grundet deres gode egenskaber. Omega 3-6-9 er kendt for bl.a. at bidrage til hjerne, hjerte og vedligeholdelse af et normalt kolesterolniveau. Camettes produkter tæller både separate plante- og fiskeolieprodukter og en enkelt blanding som indeholder både Omega-3-6-9.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os