Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Murad
Murad er en af verdens førende brands indenfor hudpleje og sundhed, samt pioner inden for forskning af vand i cellerne for toltal kropssundhed. Murad er kendt for deres funktionelle og høj teknologiske produkter, der påvirker huden både indefra som udenpå.

Læs mere om Murad og deres produkter her >>

Hvem er Murad?

Murad blev grundlagt tilbage i 1989 af Dr. Howard Murad, som har en grundlæggende tro på at "skincare is healthcare" det vil sige han tror på at man igennem hudpleje og generel sundhed, kan opnå den flotteste og mest naturlige hud.

Murad Visionen

Murad tror på at der er en stærk forbindelse mellem huden, kroppen og sindet. Deres filosifi er derfor at inspirere dig til at pleje din hud med deres unikke produkter, samtidigt med at du får en vandholdig kost og du ungår stress.

Murad Opskriften

Murad bygger som sagt på tre grundlæggende principper, som Dr. Murad indså da han udviklede formularer, som skulle hjælpe hans patienter. Det unikke ved Murad er at alle produkterne bygger på disse tre pincipper, og det har de gjort lige siden 1992.

Fundamentale fugtgivere

Da tør hud er en af de mest almindelig hudproblem, var det derfor det første skridt i processen at tilføje fugtgivende ingredienser til alle produkterne. Disse ingredienser har til formål at pleje huden, så den nemmere kan fasthold vand i både overfalden som på celleniveau. Yderligere tilføjede Dr. Murad Sodium PCA, Hyaluronsyre, oliebasrede fugtgivere, essentielle fedtsyre og ceramider, for at maksimere effektiviteten af produkterne.

Antioxidanter

Hudproblemer forårsaget af frie radikaler, kan være nogle af de mest kritiske. Det er som sådan ligegyldigt om der er forårsaget af UV stråling eller andet fra miljøet eller om det er fra bakterier i korppen, betændelse eller kredsløbsproblemer. De frie radikaler angriber huden og kroppens celler konstant. Han har derfor tilført ingredienser som C Vitamin og E vitamin, Gurkemeje, Gojibær, Granatæble og Durian, som er antioxidanter, der bekæmper de fria radikaler.

The Cellular Water Principle

Noget af de mest grundlæggende bag Dr. Murads forskning, er han teori omkring hvordan vandet i cellerne påvirker vores aldring. Han mener at hvis man kan formå at bibehold vand i cellerne er det nøglen til ungdommelig sund hud.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os