Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Madara
Madara er et luksuriøst skønheds brand, der tilbyder fantastiske hudplejende produkter og makeup.

Hvem er Madara?

Madara SkincareMadara skincare mener at den bedste hudpleje, er den hudpleje der får os til at føle og handle bedre. Madara er særligt kendt for deres naturlige hudplejende produkter, der høstes på deres egne økologiske landbrugsjord. Madara har ikke kun effektive hudplejende produkter, men også et værdisæt der ligger et højt fokus på bæredygtighed og velvære.

Luxury goes deeper than skinMadara er en nordisk virksomhed, og det har en særlig værdi for deres brand. For mange nordiske mennesker, er det det indre der tæller, derfor insisterer Madara på en ærlig fremgang med effektive ingredienser, miljøvenlig emballage og respekt. Madara har en enestående passion for deres produkter og værdier. Det er vigtigt for Madara at vise omsorg for verdenen og en selv "Because a radiant heart leads to radiant skin".

Bæredygtighed, økologi og naturlig oprindelseMadaras bruger 100% genanvendelig emballager, og forsøger at gøre deres virksomheds proces bæredygtigere hele tiden. Herudover bruger de naturlige og økologiske ingredienser i deres hudpleje produkter, der er super effektive, og får huden til at skinne igennem. De har en masse eksperter og forskerer, der konstant laver undersøgelser og forsøg på alle Madaras produkter, for at sikre at deres kunder får den bedste og mest luksuriøse udvalg af hudplejende produkter.

Madara produkter Madara har et stort udvalg af hudplejende produkter der målretter sig specifikt til forskellige problemer og hudtyper. Heriblandt finder du blandt mange andre hudpleje produkter, produkter med fantastiske anti age egenskaber, fugtgivende egenskaber, genopbyggende egenskaber, produkter der stimulerer kollagenproduktionen, udjævner hudtonen, minimerer pigmentpletter og meget mere.

Madara har også et stor og fantastisk makeup udvalg med smukke og naturlige pigmenter samt hudplejende egenskaber. Det er denne særlige kombination, der kendetegner Madara's kosmetik produkter, der ligger fantastisk på huden og har en langvarig holdbarhed


Hvorfor skal du vælge Madara?
  • Naturlige ingredienser
  • Økologiske ingredienser
  • Fokus på det miljømæssige fodspor
  • Kæmpe udvalg af kosmetiske og hudplejende produkter


Køb Madara billigt på Jala-Helsekost

Hos Jala-Helsekost har vi et stort udvalg af Madara, fordi vi godt kan lide tanken bag disse produkter. En tanke som passer godt sammen med vores tanke omkring gode produkter på Jala-Helsekost.
Vi har faktisk over 100 produkter fra Madara og udvider hele tiden sortimentet. Du får altid produkterne til en fast lav pris og så er der jo gratis fragt over 100 kr.

Se hele udvalget af produkter fra Madara ovenfor!

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os