Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Beauté Pacifique
Beauté Pacifique er et dansk hudpleje mærke. De laver produkter som er lavet specifikt til at løse almindelige hudproblemer.

Læs mere om hvilke problemer Beauté Pacifiques produkter kan løse for dig og mere om brandet, lige her >>

Hvem er Beauté Pacifique?

Lige fra den spæde start i 1997, har Beauté Pacifique udviklet produkter med speciale i at mindske aldringstegn og solskader. Det første produkt der ramte de danske hylder var A-vitamin cremen, Créme metamorphique. Beaute Pacifique går højt op i, at kunne dokumentere deres produkters effekt. Derfor testes deres produkter først i laboratoriet, og derefter på mennesker. "Forsøgskaninerne" er selvfølgelig frivillige, og undersøgelserne måles og diagnosticeres af avancerede maskiner.

I dag kan man finde over 50 unikke Beauté Pacifique produkter på hylderne verden over. De har nu over 35 medarbejdere i virksomheden. Den danske virksomhed har ingen planer om at flytte hverken kontor eller produktion ud af Danmark.

Pris- og testvindende Beauté Pacifique Produkter

Produkterne fra Beauté Pacifique har gennem de +20 år på markedet vundet priser og "bedst i test" for deres effektive produkter. Det er der en grund til. Som nævnt før, testes alle produkternes effektivitet inden de kommer på markedet. Dette gør, at produkterne er gennemtestede for at opnå bedst mulige effekt, inden de kommer på markedet.

I Beauté Pacifiques sortiment, findes der:
  • Ansigtscremer
  • Body lotion
  • Make-up Fjerner
  • Ansigtsrens
  • Hårshampoo og -balsam
  • Øjencreme
  • Ansigtsscrub
  • Ansigtsserum

Beauté Pacifique - Anti Age (Super3 Booster, D-FORCE og AHA)

Anti-age cremer og serumer, er en af Beauté Pacifiques specialer. Derfor får du altid cremer med dokumenteret anti-age effekt. Blandt deres bestsellere er deres AHA Anti-rynkecreme, som indeholder mælkesyrer der binder fugt og udglatter rynker.

Super3 Booster er en effektiv og meget populær anti age creme. Den indeholder 3 slags a-vitamin og propolis. En anden favorit er den kraftfulde D-FORCE, som indeholder både A, D og E vitamin i høj koncentration. Den modvirker både alderstegn og solskader.

Beauté Pacifique - A-vitamin creme

A-vitamin creme er egentlig også en anti age creme. Men denne fortjener en tekst for sig selv. Der er fordi, at A-vitamin cremen, Metamorphique, var den første anti-age creme i verden med dokumenteret effekt. A-vitamin forstærker hudens struktur i dybden. Cremen anbefales også til folk sidst i 20'erne, der ønsker at forebygge alderstegn.

Beauté Pacifique - Tør hud

Tør, skadet og irriteret hud kan nogle gange kræve specialcremer fra apoteket. Men har du prøvet Beauté Pacifiques produkter mod tør hud? De sammensætter de ingredienser man ved har dokumenteret effekt, og stopper dem i deres cremer. Fx. er Xtra Dry-Skin Fix, Skin Tonic til tør hud, Defy Damage lotion og fugtighedscreme til tør og sart hud.

Beauté Pacifique - Kropspleje

Hos Beauté Pacifique viderefører de også deres gode opskrifter på ansigtscremer til deres kropspleje. Deres bodylotion til tør hud er dokumenteret til at kunne forøge hudens fugtindhold med i ca. 65%. Der er også en bodylotion der passer til alle hudtyper.

Udover bodylotion, producerer Beauté Pacifique også specialprodukter til huden. Bl.a. er deres Cellulite Gel en populær del af vores sortiment. Gelen reducerer ujævnheder og appelsinhuden med gennemsnitligt 22%.

D-FORCE finde også som creme til kroppen. Så hvis du gerne vil stramme lidt op, andre steder end ansigtet. Du får derfor en lækker kropscreme med A, D og E vitaminer som hjælper din krop til et yngre udseende.

Beauté Pacifique tager også hånd om dine svedproblemer. Hvis du altså har sådan nogle. PIT STOP, er en anti-perspirant deodorant som med sine biologiske ingredienser luller dine sved kirtler i søvn. Produktet efterligner de medicinske svedreducerende behandlinger, hvor bruger nåle. Denne deodorant er helt fri for nåle.

Beauté Pacifique - Hårpleje

Beauté Pacifiques hårplejeprodukter består af shampoo og balsam. Disse er ofte udviklet specielt til dit tørre, tynde, fine eller skadede hår. Den høje koncentration af plejende og nærende ingredienser, hjælper dit hår uden at skade det.

Beauté Pacifique - Til mænd

Selvom produkterne fra Beauté Pacifique kan bruges af både mænd og kvinder, tror mange mænd, at pleje produkter er lavet til kvinder medmindre andet er angivet. Derfor har Beauté Pacifique taget deres prisvindende opskrifter, og tilpasset dem maskulinitet. Derfor hedder deres serie til mænd: Masculinity. Indpakningen er sort, så den nemt kan adskilles fra de øvrige produkter.

Beauté Pacifique - Til Danmarks Måske Billigste Priser

Her hos os, Jala Helsekost, sætter vi altid dig først. Vi kender dig og ved, at du elsker at kunne købe fantastiske kvalitetsprodukter til lavpris. Vi sørger derfor altid for, at der bliver forhandlet gode priser hjem så vi kan sælge produkterne til fordelagtige priser.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os