Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

IMEDEEN
IMEDEEN er en serie af kosttilskud, der fungerer som et supplement til din hudplejerutine. IMEDEEN indeholder aktive ingredienser, som bidrager til en forbedret hudkvalitet, fugtbalance og efterlader din hud blød og glat. Derudover har IMEDEEN en anti-age virkning, der hjælper med at reducere synlige rynker og aldringstegn i ansigtet og hele kroppen.

Læs mere om IMEDEEN lige her >>

Hvem er IMEDEEN?

Det hele startede tilbage i 1991 i Skandinavien, hvor IMEDEEN original kom på markedet. Efterfølgende er der kommet 5 varianter mere til IMEDEEN serien. IMEDEEN udvikler kosttilskud som skal hjælpe kvinder til både at føle sig skønne og se skønne ud gennem tabletter der giver næring indefra.

Virksomheden har været udviklet Marine Complex, der er en aktiv ingrediens, som danner grundlag for alle seriens hudplejetilskud. Marine Complex har et højt indhold af proteiner og polysakkarider. Det har været med til at gøre IMEDEEN til et prisvindende mærke, der har videnskabelig dokumentation på effekten.

IMEDEEN indhold

IMEDEEN indeholder en lang række effektive ingredienser, men Marine Complex, zink samt E- og C-vitamin går igen i de fleste af varianterne. Marine Complex er væsentlig for at opretholde huden struktur og fugtighed. Samtid bidrager zink til at vedligeholde en normal hud samt hår og negle.

IMEDEEN kosttilskud indeholder også E- og C-vitamin, hvor E-vitamin en beskyttende virkning mod de frie radikaler, som kommer fra forurenede luft, tobaksrøg samt vind og vejr.

Hvilket IMEDEEN kosttilskud passer til dig?

IMEDEEN serien består af 5 forskellige typer af kosttilskud, hvor 2 er til skønheden og de sidste 3 er til huden. De forskellige varianter passer ligeledes til forskellige aldersgrupper. Jala-helsekost har gjort det lidt lettere for dig, og lavet en oversigt over de forskellige typer nedenfor:

IMEDEEN Derma One

Derma One henvender sig primært til aldersgruppen 25+, da de første aldringstegn begynder at vise sig heromkring. Tabletterne hjælper huden med at bevare den ungdommelige glød, hvilket medvirker at de første tegn på aldring reduceres. Derma One medvirker til at huden opretholder en normal fugtbalance, der gør huden mere blød og smidig.

IMEDEEN Time Perfection

Denne variant af IMEDEEN er velegnet til 40+. Time Perfection indeholder anti-age ingredienser, der reducerer synlige rynker og linjer i hunden. IMEDEEN Time Perfection bidrager til en forbedret hudkvalitet og fugtbalanc, så din hud efterlades blød og fin. Derudover er disse tabeletter med til at beskytte huden mod skader fra solens UV stråler.

IMEDEEN Hair And Nails

Døjer du med ødelagt hår og svage negle? Så er dette kosttilskud fra IMEDEEN ideel for dig. IMEDEEN Hair And Nails er udviklet til at opretholde smukt og glansfuldt hår samt stærke negle.

Det indeholder silica og biotin der stimulerer collagen og elastin dannelsen, som bidrager til at genopbygge og opretholde stærke negle. Disse ingredienser har også en genopbyggende effekt på håret, der efterlader dig med et stærkt og flot hår. IMEDEEN Hair And Nails er ideel for 18+ kvinder.

IMEDEEN Tan Optimizer

Tan Optimizer hjælper med at forberede din hud til solen, og det anbefales derfor at du tager tabeletterne 4 uger før og under din ferie for det bedste resultat. IMEDEEN Tan Optimizer bidrager til at bevare huden sund, og beskytter din hud mod de frie radikaler forårsaget af UV stråler.

Hvorfor vælge IMEDEEN

IMEDEEN er et prisvindende mærke, og har en dokumenteret effekt efter bare 90 dage. Du vil få en mere fornyet hud, der føles blød og glat med færre rynker og fine linjer. Produkterne fra IMEDEEN indeholder hverken sukker, laktose eller konserveringsmidler, og er ikke tilsat kunstige smagsstoffer.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os