Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
IMEDEEN® Prime Renewal 50+ (120 tabletter)
Imedeen

Imedeen® Prime Renewal 50+ - 120 tabs.

Varenummer:5126
Spar 16%

531,95 kr

Spar 27%

609,95 kr

Pris nu: 445,00 kr 445

Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Kosttilskud.
  Imedeen Prime Renewal er et unikt kosttilskud, specielt udviklet til kvinder over 50 år. Sammensætning af næringsstoffer og ingredienser, giver kosttilskuddet det nødvendige indhold, for at kunne bidrage til at styrke den aldrende hud.

  Imedeen® Prime Renewal bidrager til dannelse af kollagen, samt bidrager til forbedring af hudens kvalitet og fugtbalance 50+.

  Tabletterne tilgodeser hudens særlige behov specielt i overgangsalderen, hvor huden har tendens til at miste fugt og udsættes for påvirkninger fra frie radikaler og alderspletter. Derudover går den ind og arbejder i hudens dybe lag, hvor anti-aging cremer ikke vil kunne gå ind og påvirke.

  Fordele ved Prime Renewal
  • Forbedrer hudens spændstighed

  • Mindsker fine linjer og rynker

  • Forbedre hudens kvalitet og fugtbalance

  • Beskyttter cellerne mod oxidativt stress

  • Bidrager til beskyttelse af hudens kollagen og elastin


  Huden efter overgangsalderen
  Det ses ofte ved kvinder når de kommer op i 50'erne, at østrogenniveauet falder og dette er med til at påvirke hudens evne til at producere kollagen. Dette er et problem for huden, da kollagen er et opløseligt protein, som er bliver anvendt i huden, og det bidrager til at holde huden smidig og stærk.

  Det er specielt i det første år efter overgangsalderen, at huden er ekstra sårbar, og her kan huden miste helt op til 30% af dens kollagen indhold.

  De fine linjer i huden bliver nu til rynker, og huden vil nemmere blive tør og mindre spændstig. Samtidigt bliver huden også mere modtagelige overfor fri radikaler, som kan gøre store skader på huden.

  Immedeen Prime Renewal er et helt unikt kosttilskud, som er udviklet til netop dette formål. Kosttilskuddets unikke indhold bidrager til at opretholde hudens kvalitet og fugtbalance, og samtidigt bidrager det til at bearbejder rynker og fine linjer i huden.

  Imedeen Prime Renewal bidrager til kollagen dannelse, som er vigtigt for at huden kan holde sig blød og spændstig. Det som gør kosttilskuddet unikt er at det påvirker huden indefra, og derfor birdrager til kroppens evne til at producere kollagen.

  Link til producent: Imedeen.dk

Ingredienser

 • Indhold pr. dagsdosis (4 tabletter):, Maltodextrin, Fiskeekstrakt 315 mg, Sojafibre, Vitaminer (vitamin C) 60 mg, Vitaminer (vitamin E (α-TE)) 10 mg, Antiklumpningsmidler (silisiumdioxid, mono- og diglyserider af fedtsyrer), Hvid teekstrakt (camalia sinesis (L.) Kuntze) 62 mg, Zink (zinkgluconat) 5 mg, Overfladebehandlingsmidler (methylcelloluse, shellak, talkum), Kamilleekstrakt (Matricaria recutita L.) 29 mg, Tomatekstrakt (Lycopersicon esculentum Mill.) 29 mg, Vindruekerneekstrakt (Vitis vinifera L.) 28 mg, Fugtighedsbevarende middel (glycerol), Farvestoffer (titandioxid, ammonieret karamel)

Dosering

 • 4 tabletter daglig, 2 om morgenen og 2 om aftenen.

  Indtages sammen med et glas vand eller lign.

  For bedste resultat af Prime Renewal anbefales det at tage tabletterne i mindst 12 uger.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader