Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Ecover
Ecover er en virksomhed der tilbyder rene rengøringsprodukter, det betyder at Ecovers rengøringsprodukter ikke kun hjælper dig med at holde dit hjem og dine ejendele rene, men produkterne er også fremstillet af rene ingredienser, emballagen er af ren genbrugelig emballage og produkternes dufte er rene.

Læs mere om Ecover lige her >>

Historien om Ecover

Ecover kom på en mission om at revolutionære definitionen af renhed, efter at have set skaderne på vandveje og akvatisk liv forårsaget af fosfater og andre rengøringskemikalier. En flok belgiske forskere tog en beslutning om at udvikle rengøringsmidler uden disse skadelige kemikalier i 1979. Efter Ecovers udkommen med deres første produkter, kom der et nyt marked med miljøvenlige rengøringsmidler, og efterspørgslen steg i en stor grad. I 1992 byggede virksomheden deres økologiske fabrik i Malle Belgien, hvor de har en vision om at skabe en ren, fremstilling af produkterne, hvor de blandt andet har et levende grønt tag, økologiske mursten af genanvendt kul affald og bæredygtigt træ.

Med lanceringen af flere og flere bæredygtige rengøringsprodukter satte FN virksomheden på deres Global 500 Roll of Honor i 1993, som en anderkendelse af virksomheden exceptionelle resultater med at beskytte og forbedre miljøet. Sidenhen har virksomheden udviklet flere miljøvenlige rengøringsmidler indenfor rengøring af overflader og tøj, herudover har de ført forskellige kampagner som "Steal Our Formula", der udfordrede deres konkurrenter til at blive mere bæredygtige.

Ecover's mission

Ecover har en klar mission om at redefinere hvad renhed er, hvor det skal handle om rengøring med rene bæredygtige rengøringsmidler. Hos Ecover lever og ånder de for renhed, det gælder både gennem en ren og bæredygtig produktion og distribution af produkterne samt de rene hjemmelige hjem, man får ud af rengøringen.

"We're on a mission to embrace living clean, not just clean living" - Ecover

Bæredygtighed fremfor alt

Hos Ecover bruger de hovedsageligt plantebaserede ingredienser som palme, kokos og raps, der er milde og bionedbrydelige, men stadig super effektive. Herunder forsker og forfiner de konstant deres formler, så de kan bruge ingredienser, der bruger mindre energi, mindre vand og færre materialer ved fremstillingen. Ecover har valgt at reducere deres brug af palmeolie, for at gå imod skovrydningen forårsaget af palmeolie produktionen. I stedet for bruger Ecover bæredygtigt fransk rapsolie og en unik type gær med et overfladeaktivt stof.

For at mindske virksomhedens brug af plastik og bruge mere bæredygtige plasttyper, genanvender de så meget emballage som muligt og gør en stor indsats for at finde nye biologisk nedbrydelige materialer som emballage. Herunder er det muligt at genopfylde din Ecover flaske op til 50 gange, og Ecover mener at en optimal måde at genbruge sine plastikflasker på, ville være at man i supermarkedet havde mulighed for at tage sin gamle Ecover flaske med, og fylde den med Ecover rengøringsmiddel direkte fra butikken, i stedet for at du hver gang skal købe en helt ny flaske.

Hvorfor skal du vælge Ecover?
  • Rengøringsprodukter fremstillet med bæredygtighed
  • Ecover forsker og udvikler hele tiden i at skabe mere bæredygtige produkter
  • Virksomheden arbejder hen mod kun at bruge 100% genanvendt plastik
  • Produkterne indeholder hovedsageligt rene ingredienser
  • Rengøringsmidlerne er effektive
  • De har en økologisk fabrik


Køb Ecover billigt på Jala-Helsekost

Hos Jala-Helsekost har vi et stort udvalg af Ecover, fordi vi godt kan lide tanken bag disse produkter. En tanke som passer godt sammen med vores tanke omkring gode produkter på Jala-Helsekost.


Se hele udvalget af produkter fra Ecover ovenfor!

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os