Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Beurer
Beurer er en førende producent af sundheds- og wellnessprodukter til hjemmet. Deres sortiment rummer alt fra massageapparater til vægte og blodtryksmålere, der er kendte for deres høje kvalitet, præcision og innovative design.
Beurer startede helt tilbage i 1919 og har derfor over 100 års erfaring i produktion og udvikling af innovative sundheds- og welnessprodukter til hjemmebrug. Med Beurer får du højpræcisionsprodukter i høj kvalitet der er lette at anvende og implementere i hverdagen. Deres sortiment rummer alt fra anerkendte blodtryksmålere til populære welnessprodukter som lysterapilamper og varmetæpper.

Beurer Health Manager
Et bredt udvalg af Beurers produkter er kompatible med Beurer Health Manager, som er en gratis software du kan hente i AppStore, Android og Google Play. Med Beurer Health Manager kan du følge din udvikling og sundhed på daglig basis samt få et overblik over alle dine data.

Beurer til en sund hverdag
Beurer står bag et hav af produkter, der kan hjælpe dig til en sundere hverdag. Men et anerkendt udvalg af højpræcisions-blodtryksmålere, vægte og termometre kan du dagligt overvåge din sundhed og velvære. Track dine sundhedsdata med Beurer Health Manager

3 Beurer bestsellere til daglig sundhed
Beurer til wellness i hjemmet
Med Beurer kan du finde et hav af produkter til din daglige selvforkælelse. Beurer står bag et hav af populære wellnessprodukter som varmetæpper, massageapparater, aroma-diffusere og fodspaer.

3 Beurer bestsellere til wellness
Beurer til din daglige skønhed
Er du på udkig efter kvalitetsudstyr til din daglige skønhed, så er Beurer det bedste sted at starte. Med et omfattende udvalg af føntørrer, peel-maskiner, glattejern og mere kan du klare din daglige skønhedsrutine effektivt, nemt og hurtigt.

3 Beurer bestsellere til daglig skønhed
Køb Beurer hos Jala Helsekost
Beurer har i mere end 100 år udviklet produkter baseret på unik teknologi og viden. Derfor kan du stole på at du får præcision, effektivitet, kvalitet og lang holdbarhed når du vælger Beurer. Hos os finder du et bredt udvalg af Beurers anerkendte produkter, vi stræber altid efter at være billigst - husk du får dag-til-dag levering.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os