Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Semper
Semper tilgodeser dine og hele familiens særlige behov, når det kommer til mad og ernæring. Forkæl dine smagsløg med det brede sortement af glutenfri fødevare til glutenallergikeren, eller forkæl babyer og små børn med børnemad fra naturlige råvarer uden tilsætningsstoffer.

Læs mere om Semper lige her >>

Semper?

Semper er et visionært brandt, der lever op til deres navn. Semper betyder altid, og Semper vil altid udvikle sig for at kunne tilbyde de bedst mulige sortiment til dine særlige mad og næringsbehov. Semper tilbyder nemlig et bredt sortement af glutenfri fødevare, modermælkserstatning samt fødevare til spædbørn og små børn.

Det perfekte produkt til dig

Hos Semper er den første prioritet god og nærende mad af naturlig oprindelse uden tilsætningsstoffer. Du kan derfor nyde en fantastisk smag i alt fra Semper børnemad til pizza, brød og kage. Føl dig tryg med Semper der altid har din behag og tryghed i sinde. Hos Semper ønsker de at tilbyde fødevare, hvor du kan føle dig tryg.

De gør det derfor nemt, at finde fødevarer der passer til dine særlige mad og næringsbehov. I Semper’s sortiment finder du forskellige kategorier, som vegansk, laktosefri, uden mælk, uden hvedestivelse, uden tilsat sukker med mere. Find derfor mad der passer din livsstil og behov med Semper.

Semper’s produkter til hele familien

Semper tilbyder dig og din familie et bredt udvalg af børnemad, glutenfri og modermælkserstatning, der giver muligheden for god mad til de mindste og god mad der er en sand fornøjelse for alle - og så glutenallergiker. Dertil tilbyder Semper en hjælpende hånd til nybagte forældre i form af modermælkserstatning, der er perfekt til de først par måneder af barnets liv.

Glutenfri fra morgenmad til aftensmad

Med Semper går du ikke glip af lækre retter. Semper giver dig nemlig muligheden for at kunne nyde både pasta, pizza, brød, snack, morgenmadsprodukter, ren havre, kiks og kage, der er fri for gluten, således at du ikke kommer til at savne noget. Dertil har Semper også et stort udvalg af bage miks, der giver dig mulighed for at bage velsmagende bagværk, der har et personligt præg og som kommer friskt ud af ovnen. Helt uden gluten selvfølgelig.
Start din dag med Semper’s velsmagende morgenmadsprodukter, nyd en lækker glutenfri snack i løbet af dagen, spis en sandwich til frokost med Semper’s glutenfri brød, nup en glutenfri småkage til eftermiddagskaffen og afslut dagen med Semper’s velsmagende pasta, pizza eller noget helt trejde. Semper kan let blive en del af din dagligdag. Hvad venter du på?

Værd at vide om Semper

Semper blev startet i 1939, hvor Ninni Kronberg opfandt en metode for at lave mælk om til pulver. Mælk er en stor ressourcer og ved at omdanne mælk fra en flydende tilstand til en fast, kunne det let bruges i udviklingen af bagværk og vælling. Denne udvikling ledte i 1948 til BabySemp.

Under og efter 2.  Verdenskrig var mælkepulver ikke længere en efterspurgt varer, og Semper begyndte at udbygge deres sortiment fra mælkepulver,

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os