Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Rømer
Rømer Natur Produkt producerer og importerer økologiske skønhedsplejeprodukter, som er fri for tilsætningsstoffer - og kun indeholder naturlige ingredienser.

Læs mere om Rømer Natur Produkt og deres produkter her >>

Hvem er Rømer Natur Produkt?

Rømer Natur Produkt er en dansk engros virksomhed, der producerer og importerer økologiske varer fra hele verden. Rømer startede i 1977 som én af Danmarks første helsekostbutikker og udvalget af økologiske produkter er steget meget siden da.

Produkter

Rømer Natur Produkt har et bredt sortiment af naturprodukter som: fødevarer, hudpleje- og hårplejeprodukter. De specialiserer sig specielt i økologiske skønhedsplejeprodukter. Disse produkter er fri for tilsætningsstoffer, og indeholder altså kun naturlige ingredienser.

Virksomhedens produkter forhandles over hele verden og sortimentet indeholder mere end 1000 forskellige varenumre.

Populært produkt

Et af de mest populære produkter er Rømer Mandelolie.
Mandelolien er ideel til massage - men kan også anvendes til en lang række andre ting. Olien er plejende for huden grundet det høje indhold af linolsyre, der blødgører og regenerer huden. Netop derfor kan den med fordel også anvendes som kropsolie, til at fjerne makeup eller som en bodyscrub - hvis man blander det i en skål med en god mængde salt.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os