Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

VitaCare
VitaCare har siden 1986 stået bag et hav af kosttilskud og naturlægemidler, der har opnået stor anerkendelse i Danmark. Deres produkter er baseret på naturens bedste ingredienser som er med til at sikre den gode kvalitet og høje optagelighed.

Læs mere om VitaCare | VitaCare er eksperter i glucosamin - men hvorfor?

VitaCare - dansk kvalitet siden 1986

VitaCare er en dansk helseprodcent, der har udviklet populære kosttilskud og anerkendte naturlægemidler siden 1986. Deres produktion foregår på Møn, hvor især naturen er en stor inspirationskilde til udviklingen af deres produkter. Med et stort fokus på natur og bæredygtighed, udvikler VitaCare unikke kosttilskud, som værdsættes af hele Danmark for den gode kvalitet og den høje optagelighed.

Med produkterne fra VitaCare får du 100% dansk-producerede favoritter, hvorfor du også bidrager med støtte til danske produktionsarbejdspladser. Tilmed får du unik god kvalitet i den mest naturlige form.

VitaCare Glucosamin

VitaCare er eksperter i glucosamin, som er et aminosukker, der anses for at have en lindrende effekt på smerter og gener, forårsaget af let til moderat slidgigt. VitaCare glucosamin-serien er yderst populær og det skyldes blandt andet det koncentrerede indhold. Deres glucosamin udvindes fra skaldyr og kommer derfor i sin mest naturlige form, hvilket sikrer den gode kvalitet. Med VitaCare kan du få en daglige dosis på 750 mg - 1500 mg glucosamin alt efter behov. Døjer du med let til moderat slidgigt bør du udforske disse naturlægemidler fra danske VitaCare.

VitaCare Glucosamin 1500 mg - 90 stk. 
VitaCare Glucosamin 750mg - 180 stk.

VitaCare Baldrian og Humle

Sover du dårligt om natten, vågner du let eller er søvnen bare ikke dyb nok? VitaCare har udviklet et kosttilskud med valerianerod, humlekobber og baldrian, der udgør en unik kombination. Baldrian og humle anses for at være naturens svar på et sovemiddel. Med VitaCare Baldrian og Humle, kan du nå en hurtigere indslumringsfase, som kan hjælpe til en hurtigere og dybere søvn.

VitaCare Baldrian og Humle - 60 kaps.

Køb VitaCare hos Jala Helsekost

På Jala Helsekost finder du det fulde sortiment fra VitaCare, vi forsøger altid at tilbyde de bedste priser på VitaCare, hvilket i øvrigt gør sig gældende på alle varer. Husk at du når du handler på Jala Helsekost, så får du dag-til-dag levering.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os