: Dag-til-dag levering | Vi sender alle dage
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering

Human Balance

Human Balance er en producent og forhandler af naturlig helsekost.

Læs mere om deres unikke produkter med ayurvediske urter, lige here >>

Human Balance - Ayurvedisk Helsekost

Human balances serie af ayurvediske kosttilskud er baserede på gamle indiske naturmedicinske tradiditoner og opskrifter. Produkterne Trifalla, Trifalla Special, Reumazall og Reumazall muskelstift.

Trifalla kosttilskud - Ayurvedisk frugt til maven

Human Balance kalder Trifalla "En naturlig løsning til din fordøjelse". Den indeholder de indiske frugter Amla, Haritaki og Bibhitaki. Alt i alt, er disse frugter brugt i traditionel Indisk naturmedicin i mange år, og siges at være gode for rigtig mange ting. Dog er ingen af dem beviste her i den vestlige verden, og godkendte af EU. Derfor må vi ikke anprise dette produkt yderligere.

Ifølge Ayurvediske traditioner eliminerer trifalla overskud af vata, pitta og kapha i mave og tarm. Trifalla kommer også i en "special" udgave. Denne specialudgave anbefales til brug ved vedvarende hård mave og luft i maven. Hvilket, igen, ikke er bevist.

Reumazall - Muskler og led

Tabletterne indeholder de velkendte, og bredt anvendte, naturlige ingredienser, boswellia ekstrakt, gurkemeje og sort peber. Boswellia er en slags harpisk som indeholder en bestemt syre, der siges at hjælpe med at styrke kroppen. Gurkemejerod indeholder det aktive stod curcumin, som ligeledes styrker og balancerer kroppen. De to ingredienser har dog ingen godkendte virkninger. Sort peber siges at hjælpe gurkemejen med at virke endnu bedre.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader