Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Naturfarm
Naturfarm er en dansk familieejet virksomhed, der fremstiller og udvikler naturlige og økologiske hår- og hudpleje produkter.
Virksomheden bruger kun de bedste råvarer, der er økologiske og naturlige. Deres produkter indeholder aktive ingredienser, der gør en synlig forskel.

Læs mere om Naturfarm lige her >>

Naturfarm

Naturfarm er en dansk familievirksomhed, der bygger på mere end 40 års erfaring. Gennem mere end 40 år har Naturfarm udviklet og produceret naturlig hår- og hudpleje. Virksomheden blev stiftet af Carsten Børge Nielsen, som helt tilbage fra 1960'erne har forsket i økologisk hår- og hudpleje.

Carsten Børge Nielsen var blandt de første producenter i Danmark, der udelukkende brugte naturlige ingredienser i alle produkter. I dag producerer Naturfarm stadig ud fra Carstens principper.

Naturfarm sætter en dyd i at fremstille plejeprodukter med aktive ingredienser, der giver et synligt resultat. Naturfarm har valgt at tage udgangspunkt i at alle har en sart hud, og bruger derfor kun naturlige ingredienser der er blide mod din hud.

Naturfarm har stor fokus på kun at udvikle produkter, som de kan stå 100% indenfor.

Naturlige og økologiske råvarer

Naturfarm bruger 4 hovedingredienser, som går igen i flere af deres produkter. Alle hovedingredienserne er de bedste naturlige råvarer, som aktivt virker på huden.

Økologisk Aleo Vera

I alle Naturfarms produkter anvendes der naturlig økologisk Aleo Vera som base i stedet for vand. Det giver produkterne en beroligende og helende effekt. Den økologiske Aleo Vera øger hudens elasticitet, og efterlader huden blød. Derudover er det med til at tilføje fugt og næring til huden gennem vitaminer, mineraler og antioxidanter.

Caviar

Caviar er en ingrediens der går igen i mange af Naturfarms produkter. Caviar er særdeles fugtgivende, da det indeholder omega-3 fedtsyrer og mættede lipider. Derudover er caviar beriget med et højt indhold af vitaminer og mineraler, der har en blødgørende virkning. Det er også med til at beskytte huden mod frie radikaler og skadelige stråler fra UV.
Caviar medvirker til at mindske tegn på aldring, da det virker udglattende og opstrammende på huden.

Cupuaçu

Cupuaçu er en helt naturlig råvare, der stopper hudens tab af fugt. Det er med til at binde fugt og blødgør huden, så fugtbalancen forbedres. Foruden dette har Cupuaçu en opstrammende virkning på huden.
Cupuaçu er antiinflammatorisk, og dæmper dermed rød opblussende sart hud.

Hvedeprotein

Det er et helt naturligt protein, som kommer fra hvedekornet. Hvedeprotein absorberes hurtigt, og efterlader huden gennemfugtet og blød. Det er effektivt i forbindelse med anti-age, da hvedeprotein har en opstrammende virkning, der mindsker synlige rynker.

Hud- og hårpleje tilpasset din hudtype

Naturfarm har et bredt udvalg med en lang række produkter fordelt på 4 forskellige serier. Alle serier består af naturlig og økologisk hud- og hårpleje. Hver serie indeholder dog unikke ingredienser til det formål den enkelte serie har.

CAVIAR

CAVIAR er en hudplejeserie udviklet til dig, som ønsker en gennemfugtet, fast og ensartet hud. Nøgleingrediensen i denne serie er caviar, der genopbygger og opstrammer huden. Det er med til at bremse hudens tegn på aldring, og forynger hudens celler. Din hud løftes og opstrammes, så synlige rynker og fine linjer reduceres. Derudover er det med til at beskytte huden mod frie radikaler og binder fugten.
Serien er velegnet til den modne kvinde eller mand.

GREEN DOOR

Serien GREEN DOOR indeholder stamceller fra citrusfrugten, der udgør nøgleingrediensen. Serien er skabt til dig som ønsker at reducere tegn på aldring. Stamcellerne fra citrus medvirker til at forbygge synlige rynker, og udglatter samtidig allerede eksisterende rynker. Denne serie efterlader din hud ensartet med en frisk og sund udstråling.

AMBER

AMBER er en fugtgivende og beskyttende serie, hvor hovedingrediensen er ren rav. Rav bidrager til at bevare hudens sunde og naturlige fugtbalancen. Derudover virker rav genopbyggende, og er med til at mindske hudirritationer.
AMBER serien er velegnet til alle hudtype.

SPECIALS

SEPCIALS serien indeholder effektive produkter, der virker problemløsende på unikke hår- og hudproblemer. Serien indeholder produktet rettet mod bl.a. pigmentering, muskelømhed, tørre fødder og hænder, hovedbundsproblemer m.m.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os