: Dag-til-dag levering
Køb for 200 kr. mere, og få fri levering
Cyber Monday: Spar op til 70% - Shop her >>

Dr. Organic

Dr. Organic laver naturlige og organiske pleje produkter, der styrker og plejer din hud. De er lavet på en lang række organisk planter og urte, samt indeholder forskellige essentielle vitaminer og mineraler, som har en funktion i forhold til din hudpleje.

Læs mere om Dr. Organic og deres produkter her >>

Dr. Organic

Dr. Organic har stort fokus på at skabe unikke plejeprodukter lavet på naturlige ingredienser, som stadig bibeholder de funktioner, som er forventet fra et plejeprodukt. De anvender de fineste naturlige ingredienser og økologiske råvarer i deres produkter.

De søger verden over efter certificerede økologiske ingredienser, som eksempelvis Organisk Aloe Vera, som de bruger til at erstatte størstedelen af vand i de af deres produkter som ikke er oliebaserede. En unik række organisk olie og ekstrakter anvendes i hele sortimentet.

Vores naturlige verden

Vores naturlige verden giver os en lang række at planter, urte, vitaminer og mineraler. I flere århundrede er forskellige naturlige produkter blev anvendt til pleje, men er ofte blevet glemt på grund af den teknologiske udvikling. Eksempelvis den australske Tea Tree olie, blev anvendt af de indfødte i Australien for over 1000 år siden, og først i det seneste århundrede har resten af verden fået øjnene op for dens unikke evne til at bekæmpe urenheder i huden.

Dr. Organics Løfte

Dr. Organic har sat en række kriterier op for dem selv, som du altid kan være sikker på er blevet overholdt, når du køber et produkt fra dem. Vi har lavet en liste, så du kan se dem alle sammen nedenunder.

- Organiske ingredienser
- Bioaktive ingredienser
- Naturlige ingredienser
- Ingen harmfulde kemikalier
- Ingen ingredienser fra dyr
- Ingen dyreforsøg
- Ingen mineral olier
- Ingen genetisk modificerede ingredienser
- Ingen konserveringsmidler

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader