Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Jane Iredale
Jane Iredale er et skincare makeup brand med fokus på makeup der er god for huden, har rene ingredienser, indebære hudplejende fordele samt er aldeles pigmenteret.

Læs mere om Jane Iredale lige her >>

Historien om Jane Iredale?


Jane Iredale fandt sin store passion for makeup, da hun i sin karrierer i underholdningsbranchen i New York, fandt ud af at makeuppen modellerne og skuespillerinderne benyttede forårsagede hud problemer. Det blev derfor hendes mål at skabe et makeup brand, hvor makeup produkterne ser fantastisk ud, føles lækkert på huden samt er gode for huden.

Jane Iredales mineral makeup


Jane Iredale benytter sig af en avanceret blanding af mineraler og pigmenter, der danner et filter på huden, der samtidig med at huden får lov til at ånde og fungere som normalt, beskytter huden mod luftbårne forurenende stoffer.

Mineralerne binder sig på huden, så den er exceptionel holdbar og vandafvisende, hermed er risikoen for skjolder og pletter hen ad dagen minimal. Herudover besidder Jane Iredales mineralpuddere af evnen til at matche hudens farve, så du med de ellers mange valgmuligheder af farver til alle hudtoner, er sikker på et perfekt farvematch til din hud.

Deres mineralpudder skiller sig ud ved dets sol beskyttelse mod UVA- og UVB stråler med SPF20. Herudover er kvaliteten af mineralerne vigtig for Jane Iredale, og mineral produkterne er udviklet af de reneste mineraler med vitaminer og antioxidanter. Formlen er desuden udviklet til at være vandafvisende, og det er muligt at opholde sig i vand i op til 40 minutter, uden at mineralpuddereren fjernes.

Det unikke ved Jane Iredale er: Jane Iredales mineral makeup giver med dets specielle blanding af mineraler og pigmenter en fantastisk lang holdbarhed, hvor makeuppen bliver siddende på huden uden at sætte sig i de små fine linjer og skal fjernes med et renseprodukt. Desuden er Jane Iredales produkter allergivenlige, og der er kun en minimal risiko for irritation og allergisk reaktion.

Hvorfor skal du vælge Jane Iredale?

  • Jane Iredales benytter en mineral pigments blanding med mange fordele og egenskaber.
  • Jane Iredale er et bæredygtigt makeupbrand med fokus på hudens velbefindende.
  • De fleste af Jane Iredales makeup produkter er veganske.
  • Deres makeup produkter er specielt god til sensitiv hud og vipper.
  • Jane Iredales makeup produkter er skønhedsfremmende og de har farver og til alle hudtoner.


Køb Jane Iredale billigt på Jala-helsekost

Hos Helsebixen har vi et stort udvalg af Jane Iredale, fordi vi godt kan lide tanken bag disse produkter. En tanke som passer godt sammen med vores tanke omkring gode produkter på Helsebixen.
Vi har faktisk over 200 produkter fra Jane Iredale og udvider hele tiden sortimentet. Du får altid produkterne til en fast lav pris og så er der jo gratis fragt over 100 kr.

Se hele udvalget af produkter fra Jane Iredale ovenfor!

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os