Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

LinusPro
LinusPro udvikler unikke kosttilskud og ernæringsløsninger, som er specielt gode til personer med en aktiv livsstil. Deres produkter er udviklet med høj faglig forståelse, som både sikrer den gode kvalitet, effektivitet og optagelighed. Deres sports nutrition anvendes allerede af elitesportsatleter over hele landet - skal du være den næste?

Læs mere om LinusPro >> | Hvad er sports nutrition? >>

LinusPro - Innovativ nutrition til alle

LinusPro er et dansk brand, som er specialister i ernæringsløsninger, herunder både mad og drikke, der er specielt udviklet til personer med en aktiv livsstil. Deres produkter har længe været anerkendt af eliteatleter, men med et nyere fokus på den almene sportsentusiast råder LinusPro i dag over et bredt sortiment, som kan anvendes af alle uanset behov. LinusPro arbejder også tæt sammen med ernæringseksperter og personlige trænere for at sikre, at deres produkter er optimale til at understøtte en sund livsstil.

Kvalitet frem for alt andet

LinusPro tilbyder en bred vifte af produkter, herunder proteinpulver, BCAA, kreatin, pre-workout-formler og multivitaminer. Ydermere står de bag et hav af diætprodukter, herunder eksempelvis fiber- og proteinrige pandekagemix og mere. Fælles for alle produkter er, at de er underlagt en meget streng kvalitetskontrol, som sikrer at produkterne er 100% og frie for skadelige fyldstoffer. Deres råvarer er valgt med stor omhu, hvorfor de fleste stammer fra danske leverandører. På den opnår LinusPro rene produkter, som er fri for antibiotika, BST-hormoner og andre skadelige midler.

En innovativ vision

LinusPro Nutritions vision er, at deres innovative produkter skal deles med kunderne samt at producere netop de kosttilskudsløsningner, som markedet mangler. Derudover skal produkterne hjælpe kunderne med at nå deres mål, da der i stigende grad er fokus på en sund livsstil - og dermed også en sund og proteinrig kost.

Effektiv hjælp til den almene sportsentusiast

LinusPro Nutritions vision er at dele deres innovative produkter med kunderne og producere de kosttilskudsløsninger, som markedet mangler. Derudover skal produkterne hjælpe kunderne med at nå deres mål, da der er øget fokus på en sund livsstil og en proteinrig kost. LinusPro Nutritions mission er at levere en bred vifte af proteinrige produkter, sportsdrikke og kosttilskud til alle, uanset om det er til vægttab, udholdenhedssport eller bodybuilding.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os