Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

John Masters
John Masters Organic er en hud- og hårplejeserie med rene certificerede økologiske produkter. Produkterne er kendetegnet af de strenge kvalitetskrav til ingredienserne og produktionen.

Læs mere om John Master her >>

Hvad er John Masters?

John Masters Organic er en hud- og hårplejeserie med eksklusive og bæredygtige produkter, som består af mindst 70% økologisk indhold. Virksomheden er opstået ud fra overbevisningen om, at skønhedsprodukter bør fremme velvære og ikke kompromittere den - og har den mission at hjælpe kunderne med at opdage en ny og mere naturlig definition på skønhed.

'Naturlighed' er et af de mest anvendte ord hos John Masters Organic, det er nemlig meget vigtigt for virksomheden at alt er så naturligt som muligt: ingredienser, slutprodukter, samfundet, livstilen og definitionen på skønhed.

Virksomheden er i dag et globalt firma i over 40 lande, der henter ingredienser fra førende landbrugsregioner over hele verden. Det er John Masters tidlige herbologi-studier der fra start har dannet grundlaget for produktudviklingsprocessen, og han garanterer at du ikke vil finde nogen skadelige ingredienser i hans serie af hud- og hårpleje.

John Masters værdier

Det er værdier som 'holisisk wellness', 'tidløs stil', 'autentiske formål' og 'information der giver mening' - der pryder hverdagen og produkterne hos John Masters.
Det er nemlig vigtigt for virksomheden, at man tænker længere end bare skønhed - men man i stedet for tænker på, at alt i bund og grund handler om en lykkelig og sund livsstil. Derudover er de meget bevidste om, at når noget virker, så skal man holde fast i det - selv når man fornyer sig.

Økologisk valg

Der er over 200 forskellige økologiske ingredienser i John Masters produktserie, de fleste af ingredienserne er allerede kendte inden for naturmedicin: rosenvand, honning og avocado er bare nogle få af dem.

Det er et meget bevidst valg, at mindst 70% af ingredienserne i John Masters produkter skal være økologiske. Ydeevnen er nemlig højest i den helt naturlige tilstand, den økologiske tilstand. Her er alle antioxidanter, mineraler og vitaminer så intakte som overhovedet muligt - og økologi er derfor den reneste form af enhver ingrediens.

Hver eneste økologiske ingrediens er certificerede af en akkrediteret økologisk certificeringsorganisation.

John Masters produkter

Hos Jala-helsekost finder du et stort sortiment af John Masters produkter. Vi har alt fra shampoo, corditioner og hårkur, til ansigtsolier, face serum, argan olie, øjengele, forskellige ansigtsrens, ansigtsmaske, læbepomade - og en masse der imellem.

Tilbud hos Jala-helsekost

Vi ligger en ære i at kunne tilbyde vores kunder de billigste priser, derfor kan du altid spare en masse ved at handle hos Jala-helsekost. Lige nu kan du f.eks. spare op til 25% på John Masters produkter. Handler du for over 295 kroner får du fri fragt - og vi har altid hurtig levering og fuld returret.

Har du spørgsmål til nogle af produkterne, er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi forsøge at guide dig bedst muligt, så du får fingrene i det rigtige produkt.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os