Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

SkinOcare
SkinOcare producere en lang række produkter til hudpleje og til mange af de problemer man løber ind i når det kommer til pleje af huden. De producere alt fra plejende cremer og intim sæbe til vabel plastre og mundskyl. Alle produkterne harr en helt unik funktion i forhold til nogle af de mange problemer vi løber ind i til hverdag.

Læs mere om SkinOcare og deres produkter her >>

SkinOcare

Har du problemer med irritationer i huden, i det intimme område, lus i håret, vorter, vabler eller får du mange myggestikker eller får du ofte flåter som sætter sig på huden, så har SkinOcare et stort udvalg af produkter til dig.

Du kan finde en masse forskellige produkter fra SkinOcare her. Vi har nedenfor lavet en guide til dig, så du kan se hvad de forskellige ingredienser i produkterne gør godt for.

Ingrediens guide

Mepyramin
Mepyramin har en dulmende effekt på huden, og er specielt anvendt ved kløe, sive, efter insektbid eller hvis man har været i kontakt med en brandmænd. Ved at bruge en creme med Mepyramin efter specielt insektbid kan man mindske kløende og på den måde mindske lysten til at kradse i stikket, som får det til at hæve op.

Klorhexidin
Klorhexidin er nok mest kendt for sin desinficerende effekt, og er mest anvendt som mundskyl efter operationer i mundregion eller hvis man har betændelse i tandkødet. Klorhexidin kan dog også anvendes på huden, og er specielt godt hvis man har fået småskrammer eller betændelse i huden.

Carbamid
Er specielt anvendeligt ved meget tør hud. Carbamid har nemlig den unikke funktion, at den kan blødgøre den tørre og hårde hud, samtidigt med at den er godt til at holde på fugten, så huden ikke hurtigt tørrer ud igen.

Andre hudproblemer

SkinOcare laver også andre problemløsere til huden, såsom vabelplastre, desinficerende gel, lusebalsam og myggespray. Så hvis du ofte får vabler eller myggestik eller har problemer med lus, så har SkinOcare garanteret et produkt, der kan hjælpe dig.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os