Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Stasher
Stasher er en innovativ producent af bæredygtige opbevaringsløsninger, der tilbyder et alternativ til traditionelle plastikposer. Virksomhedens vision er at reducere plastikforbruget i hverdagen, så der bliver gjort en fælles indsats for at skåne verdenshavene for plastik.

Det bæredygtige valg

Stasher udvikler bæredygtige opbevaringsløsninger, der tilbyder et alternativ til traditionelle plastikposer. Virksomhedens vision er at reducere plastikforbruget i hverdagen ved at tilbyde genanvendelige poser, der er holdbare og alsidige. Stasher poserne er lavet af fødevaresikre silikone-materialer, som er fri for BPA, PVC og ftalater. De kan genbruges igen og igen, og kan også bruges til at erstatte plastikposer i fryseren og mikrobølgeovnen.

Stasher fokuserer på bæredygtighed i hele deres produktionsproces og har en målsætning om at minimere deres påvirkning af miljøet. Udover at tilbyde innovative produkter, er Stasher også engageret i at give tilbage til samfundet gennem støtte til organisationer, der arbejder for en mere bæredygtig fremtid.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os