Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Jordan
Jordan er et skandinavisk mærke, der har til formål at passe på sine kunders tænder. Jordan har et kæmpe sortiment af kvalitetsprodukter udviklet til kundernes tandplejerutine, der er så lette og effektive som muligt at bruge.

Læs mere om Jordan lige her >>

Historien om JordanI august 1837 startede Wilhelm Jordan og to af hans venner et lille kammagerbutik og -værksted i Olso. I 1845 blev Wilhelm Jordan interreseret i børstehoveder og satsede alt på børstebinderi, det gav pote og i dag er Jordan et af de største børstebinderi i Europa. Jordan er delt ind i tre forskellige divisioner, Home Care, Personal Care og House Care, og herunder tilbyder de alt hvad du har brug for indenfor mundpleje og tandpleje. Jordan udvikler løbende nye produkter indenfor mund- og tandpleje, og nu også med en bæredygtig tilgang.

Jordans mission

Jordan er et skandinavisk brand, der siden 1927 har været med til at passe på tænderne. Jordan er i dag markedledende på mundpleje markedet, og tilbyder de bedste tandbørster, tandtråd og tandstikker i Skandinavien. Jordans mission er at gøre kundernes tandplejerutine så nem og ukompliceret som muligt. Det skal være nemt at holde tænderne sunde hele livet, og Jordan tilbyder derfor produkter til tænder i alle aldre.

Jordan mundpleje: Jordan tilbyder fantastiske produkter der er lette og behagelige at benytte, deres sortiment består af tandbørster, tandtråd, tandstikker, mundskyld og meget mere! Jordan er til stede på mere end 50 markeder internationalt verden over,

Jordan Green Clean

Jordan Green Clean er en produktserie udviklet med miljøet i mente, hvor produkterne er udviklet af bæredygtige materialer og ingredienser, så vi sammen kan passe på vores planet. Derfor anvender Jordan genanvendt plastik og pap til deres Green Clean serie produkter. Green Clean serien er i udvikling og har allerede produkter til både børn og voksne tænder.

Hvorfor skal du vælge Jordan?
  • Jordan har et bredt tandpleje sortiment
  • De søger og udvikler mod en mere bæredygtig løsning
  • Deres produkter holder dine tænder sunde
  • De tror på et fælles ansvar overfor miljøet
  • De udvider hele tiden sortimentet efter forbrugerens behov

Jordans sortiment

Jordan har et bredt sortiment med stilfulde brugervenlige produkter til tand-og mundhygiejne. Herunder finder du lige det du har brug for, om det så er en elektrisk tandbørste, tandtråd eller tandpasta, finder du det i alle mulige størrelser og forskellige egenskaber, der passer til netop dig.

Køb John Masters billigt på Jordan

Hos Jala-Helsekost har vi et stort udvalg af Jordan, fordi vi godt kan lide tanken bag disse produkter. En tanke som passer godt sammen med vores tanke omkring gode produkter på Jala-Helsekost.
Vi har faktisk over 50 produkter fra John Masters og udvider hele tiden sortimentet. Du får altid produkterne til en fast lav pris og så er der jo gratis fragt over 100 kr.

Se hele udvalget af produkter fra Jordan ovenfor!

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os