Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Nani
Nani er en af de mest innovative producenter på markedet. De blander ideen om kosttilskud og fødevare i ét produkt, med tanken om naturlige kosttilskud.

Læs mere om hvordan og hvorledes dette fungerer lige her >>

NANI - Nutrients As Nature Intended

Den danske virksomhed Nani producerer produkter, der er skabt af naturen og verificeret af videnskaben. De ønsker at øge kendskabet til kosttilskud af den højeste kvalitet.

Deres vision er at fremstille de bedste produkter, af de bedste ingredienser naturen har at byde på. Derfor går de aldrig på kompromis, om det så kræver en omvej eller to.

Ingredienserne i Nani er specielt udvalgte. Urterne er rene og højpotente. Deres vitaminer og mineraler er baserede på planter og er identiske med mad.

I deres kurpakker får man højpotente doser af urter, vitaminer og mineraler. For at gøre det nemmere for dig, er de pakket i lækre dagsdoser, så du nemmerer kan have dem med på farten.

Produktsortiment

Nani anvender primært økologiske råvarer fra Europa, og de står selv for det meste af fremstillingen. De fremstiller naturlige højkvalitets Food state kosttilskud, som whole food vitaminer og mineraler, urter og vildlaksolie fra Alaska.

Produkterne er specielt udviklet til den kvalitets- og sundhedsbevidste forbruger, og kan anvendes af både mænd og kvinder i alle aldre.

Food State

Nani Food State kosttilskud er kendetegnet ved deres skånsomhed og højoptagelige mineraler og vitaminer som kommer i samme form, som du ville få hvis du fik vitaminerne og mineralerne igennem fødevare.

Deres Food State kosttilskud er enten produceret ved hjælp af tørret økologisk frugt og grønt eller ved avendelse af mælkesyrebakterie L. Bulgaricus.

Da de anvender plantebestanddele i deres Food State kosttilskud, bibeholdes det gavnlige indhold, som eksempelvis phytonnæringsstoffer og aminosyrer, samt de enkelte vitaminer og mineraler.

På denne måde sikre de at kosttilskuddene er i den form, som kroppen genkender, elsker og har gavn af. Food State kosttilskud indeholder derfor ikke udelukkende vitaminer og mineraler, men et bredt udvalg af næringsstoffer.

Nogle af de andre næringsstoffer som også findes i Food State kosttilskuddene er aminosyrer, proteiner, kulhydrater, fedtsyrer, enzymer og diverse plantenæringsstoffer.

Whole Food

Nani Whole Food kosttilskud kommer i deres naturlige former, som den man finder i fødevare. På den måde er produkterne, så naturlige som muligt, og samtidigt har de et højt indhold af vitaminer, mineraler og masser af næring.

Deres Whole Food sortiment består blandt andet af Calcium udvundet fra en rødalge, Økologisk blæretang, Acerola C fra tørret Acerola kirsebær og vidlaksolien.

Nani’s mineraler på planteform er ligeledes Whole food. Her har man hjulpet naturen på vej, om man så må sige. Mineralet er optaget i bladene i planten, Brassica juncea, som er en broccoliart. Man vander planten med en vandblanding rig på det mineral, man ønsker udvundet.

Dette optages gennem rødderne. I plantens naturlige vækstcyklus findes mineralet nu i plantens blade, som bliver høstet, frysetørret og pulveriseret. I vores sortiment drejer det sig om Zink og Jern samt en stor del af mineralerne i vores Multivitamin.

Naturlig

De resterende produkter i Nani's sortiment, som ikke er en del af Food State eller Whole Food serien ligger fokusset på naturlighed og organiske ingredienser.

I disse produkter er B12 vitamin udvundet af økologisk majs, som er GMO fri. Det sker ved hjælp af bakterier, og det er den aktive form af B12 vitaminet som udvindes, methylcobalamin.

Deres Q10 bliver udvundet i sin aktive form Ubiquinol, der på denne måde er klar til direkte brug i kroppens dannelse af energi i cellerne.

Deres E vitamin udmærker sig ved at indeholde alle 8 naturlige form af E vitamin, der skånsomt er udvundet af palmetræsfrugter og bælgplanter. Alle ingredienser komme i en økologisk base af grønkål.

NANIs Vildlaksolie

I deres vildlaksolie bliver den såkaldte Sockeye laks anvendt, som lever i Alaska. Fiske lever primært af krill, og indeholder derfor ikke mange tungmetaller.

Laksen indeholder et stof, der hedder astaxanthin, som er en kraftig antioxidant. Selvolie bliver presset kun få timer efter laksen er blevet fanget, og har et lavt indhold af totoxtal.

Bæredygtighed er vigtigt for Nani, og derfor anvender de laksen, der bliver fanget kort efter de har gydet. Største delen af disse laks, ville gå til indenfor ca. 2 uger efter deres gydning.

Samtidigt er det laks som anvendes til spise fisk, og olien bliver derfor alene produceret af afpuds og hoveder. Laksenolien er derfor bæredygtig og yderst ren og frisk.

NANIs urter

Alle urterne som anvendes kommer fra tørekstrakter, som er plantens naturlige rigdom af indholsstoffer opkocentreret. Deres urteprodukter, har der en stærkere dosis end tørrede urter, som gør det nemmere for dig som forbruger at få den dosis der skal til.

Deres ekstrakter er som sagt stærke, og samtidigt er de også standardiserede, som betyder at man altid ved hvad indholdet er af de aktive stoffer i produktet.

Ved at gøre brug af standardiserede ekstrakter er du som forbruger sikret, den samme koncentration af indholdsstoffer hver gang du anvender produktet.

Største delen af urterne er wildcratede eller økologiske, og alle urterne er sourced med fokus på bæredygtighed, renhed og social ansvarlighed.

Kvalitetssikring

Nani har stort fokus på deres slogan:" Skabt af naturen, verificeret af videnskaben" der giver et indblik i deres værdier. De tror på at naturen selv ved hvad der er bedst for menneskets krop.

Derfor handler deres serie Food State om et bibeholde de gavnlige værdier i de naturlige ingredienser, og samtidigt at gøre det lettere tilgængeligt for det moderne menneske.

Derfor stiller de også store krav til produktionen af produkterne, så de sikre standardisering og gennemsigtighed af deres produkter, så du som forbruger altid er sikret den bedste kvalitet.

Da Nani selv stiller stor krav til deres produkter, har det også krævet dem at sikre kvaliteten af de råvarer den anvender i produkter. Det sker igennem et COA beivs (Certificate of Analysis), som leveres med alle råvarerne.

Samtidigt har de også stillet endnu større krav til deres urteekstrakter i form af at disse kommer med et udvidet COA bevis, som indeholder 22 siders dokumentation omkring produktets tilblivelse og forskningen bag.

Sidst men ikke mindst stiller de også krav til alle deres underleverandører om, at de skal overholde anerkendte internationale kvalitetsstandarder og kvalitetssikringssystemer:
- GAP (Good Argricultural Practices)
- GMP (Good Manufacturing Practices)
- ISO (International Organisation for Standardization)

Bæredygtighed

Alle de råvarer som Nani anvender i deres produktion, er af bæredygtig dyrkning hvad angår miljø og etik. Deres producenter indgår i tætte samarbejder med agronomer, der sikre dem den ønskede bæredygtige dyrkning.

Deres producenter benytter de nyeste landbrugsteknikker for at sikre den mest optimale og skånsomme dyrkning. De har samtidigt fokus på at genbruge al det overskudsmateriale de kan.

Eksempelvis anvender de overskydende planterester som biobrændstof, og de anvender de seneste teknologiske fremskridt til at begrænse brugen af vand og el.

Derudover bliver en del af overskuddet af salget benyttet deres producenter på at forbedre levevilkårene i de områder produkterne bliver produceret.

Dette sker eksempelvis igennem renovering af skoler, en gratis sejlende tandlægeklinik for Shipibo folket, der lever i Amazona og opdatering af læringsmateriale og IT.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os