Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Ekulf
Ekulf udvikler hele tiden nye innovative ideer og løsninger til mundhygiejne. Ekulf tilbyder et stort sortiment, hvor du kan finde lige præcis det du har brug for.

Læs mere om EKULF lige her >>

Historien om EKULF

EKULF har specialiseret sig indenfor mundpleje, rene tænder og frisk ånde siden 1969, da 4 private tandlæger besluttede sig for, der ønskede at informere om og sælge mundhygiejne til deres patienter. I 1991 blev EKULF sammenlagt med NeoDental Dental, der siden 1975 har arbejdet med profylakseprodukter til tandpleje og leveret til tandlæger og apoteker Danmark.

EKULF Mission: At forsyne markedet med højkvalitative profylakse produkter og idéer til den bedste pris på en effektiv, attraktiv og miljøvenlig måde som muligt.

EKULF ProdukterEkulf tilbyder alt hvad du behøver til din mund og tænder. Herunder finder du, tandbørster, specialtandbørster, tandpasta, tandtråd, mellemrumsbørster, rengørings produkter til bøjler, proteser, visdomstænder og m.m. Herudover tilbyder Ekulf plejende produkter, der kontrollere tænderne og giver friskere ånde.

EKULF BestsellersEKULF mellemrumsbørste hjælper med at opbygge god mundhygiejne, ved let at fjerne plaque og madrester, samt stimulerer tandkødet og minimerer risikoen for huller i tænderne og tandkødsbetændelse. Mellemrumsbørsten finde i et hav af forskellige størrelser, der passer til de mange forskellige sammensætninger af mellemrum og tænder. Du kan med sikkerhed finde en mellemrumsbørste, der passer perfekt til dine tænder.

EKULF tandbørster, Ekulf tilbyder utallige forskellige tandbørster til tænder i alle størrelser. Ekulf tandbørster er bløde, og fås til voksne, børn, babyer og endda bøjler og visdomstænder. Find netop den tandbørste der passer til dine behov hos Ekulf. Du kan sågar få en mundskyller, der gør det let at rengøre rundt om bøjler, broer, kroner og implantater.

Hvorfor skal du vælge EKULF?
  • Ekulf er specialister indenfor mundhygiejne
  • Ekulf sortiment indebære tandpleje, mundpleje og produkter til bedre ånde
  • Ekulf sørger altid for at have produkter til alle størrelser af tænder, mellemrum og hvad du ellers kan komme på.


Køb EKULF billigt på Jala-Helsekost

Hos Jala-Helsekost har vi et stort udvalg af EKULF, fordi vi godt kan lide tanken bag disse produkter. En tanke som passer godt sammen med vores tanke omkring gode produkter på Jala-Helsekost.
Vi har faktisk over 50 produkter fra John Masters og udvider hele tiden sortimentet. Du får altid produkterne til en fast lav pris og så er der jo gratis fragt over 100 kr.

Se hele udvalget af produkter fra EKULF ovenfor!

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os