: Dag-til-dag levering | Vi sender alle dage
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Forårsudsalg: Spar op til 50% - Se alle tilbud her >>

Locobase

Leder du efter en fedt creme, som hjælper mod eksem eller blot skal beskytte din hud mod udtørring? Så skal du prøve cremerne fra Locobase. Deres cremer har et højt indhold af fedt, som giver dem en ekstra beskyttende effekt.

Læs mere om Locobase her >>

Locobase Hudcremer

Locobase er et velkendt mærke inden for følsom hud. Brandet er tilgængeligt i 40 lande verden over.

Locobase er klinisk bevist at det har en effektiv virkning mod eksem og følsom hud. Cremerne fra Locobase er fedtcremer, hvilket betyder det har et højt fedt indhold.

Dette giver dermed også cremerne deres ekstra beskyttende effekt, og de er specielt gode i koldt vejr, hvor huden er ekstra udsat for skader.

Locobase Repair

Locobase har fremstillet deres specialcreme Locobase Repair, der er udviklet til behandling af meget tør hud.

Denne creme er anvendelig når andre cremer ikke kan holde din hud blød og smidig. Den går ind og reparerer hudensbarriere ved at tilfører de fedtstoffer som naturligt findes i huden.

Værd at vide:
  • Locobase Repair indeholder 63% fedt
  • Velegnet til tør eller revnet hud
  • Pleje til en svag hudbarriere

Locobase Repair tilfører din hud barrierefedtstoffer, som er identiske til de fedstoffer, som naturligt fremkommer i huden.

De trænger dybdere ned i huden, og giver derfor en mere komplet pleje og beskyttelse af huden. En påføring med Locobase Repair er som udgangspunkt tilstrækkeligt, i forhold til andre hudcremer, som kan kræve flere påføringer i løbet af dagen.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader