Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Din Sundhed
The Power of Plants står bag plantebaserede kosttilskud som Oil of Life, Chlorella, Spirulina og Sacha Inchi olie.

Læs mere om disse unikke og rene produkter, lige her >>

Oil of Life - The Power of Plants

Oil of Life er en af de mest populære planteolie-serier herhjemme. Dette er grundet dens renhed, unikke blends og store udvalg. Oil of life kan deles op i to kategorier, den ene er blandingsprodukterne og den anden er de enkelte olier.

Blanding af flere planteolier Disse blandingsprodukter er de mest populære i sortimentet, da de rammer hele spektret. De indeholder både omega-3, 6 og 9 essentielle olier. I disse produkter er der olie fra kæmpnatlys-, hørfrø- og i nogle produkter sort kommenolie. Dette sikrer en optimal sammensætning af fedtstofferne samt et højt indhold af GLA. GLA er Gamma lanolinsyre. Disse produkter er perfekte alternative til fiskeolien.

Anvend olien på morgenmaden, som en del i en salatdressing eller drik den rent. Olien fås også i kapsler, så den er nem at tage med på farten.

Enkelt olier fra Oil of Life Selvom blandingsolier er versatile og populære, er der alligevel mange der sværger til én slags olie på grund af nogle unikke kvaliteter. Det kan også være den lækre høfrøolie, som er fuld af omega-3 fedtsyrer.

Der er også den eksotiske Sacha Inchi olie, som er en olie der stammer fra regnskovene i Peru. Det er, ligesom hørfrø, et frø hvis næringsprofil er skattet af de lokale. I Sacha Inchiolie er der både Omega-3, 6 og 9 i et forhold på 5:3:1. Smagen minder meget om olivenolie, men den har dog en mere nøddeagtig smag. Hvilket gør den utroligt velegnet i salater eller dressinger og hvor end du ønsker den lækre smag af Sacha Inchi.

The Power of Plants - Spirulina og Chlorella

Spirulina og Chlorella er begge ferskvandsalger, som i dette produkt er tørret og pulveriseret. De er derfor velegnede i drikke. De to alger har et indhold af klorofyl, som er et plantepigment. Planterne er kendte for at have været brugt i sammenhæng med "detox" og "udrensninger". Der er også rige på proteiner og er selvfølgelig 100% veganske.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os