Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Tints Of Nature
Tints of Nature laver naturlige produkter til hårfarvning og hårpleje. De anvender ingen skadelige kemikalier, ligesom almindelige hårfarvnings produkter. Vil du derfor passe ekstra godt på dit hår, skal du prøve Tints of Nature næste gang du skal farve dit hår.

Læs mere om Tints of Nature og deres produkter her >>

Tints of Nature

Tints of Nature har en helt unik tilgang til hårfarvning i forhold til alle de traditionelle hårfarvnings metoder, der skader håret. Deres unikke udvalg af naturlige permanent hårfarver, deres semi-permanente hår farve, deres highlight kits og deres hårpleje produkter er alle 100% fre for ammonia, recorcinol og parabener.

Samtidigt har deres produkter ikke den kraftige duft af kemikalier, som finde i typiske hårfarvnings produkter. De anvender det maksimale af naturlige og organiske ingredienser, så det både er godt for dig og naturen.

Simpelthen sundere hårfarve

Tints of nature er blot en sundere måde at farve sit hår på, ved brug af naturlige og organisk certificerede ingredienser, som giver dig det samme resultat, som ved almindelig hårfarvning. Almindelig hårfarvnings produkter bruger skadelige kemikalier, men dem finder du ingen af i Tint of Natures produkter.

Deres produkter er fyldt med naturlige ingredienser, som er anvendt for at beskytte og pleje dit hår, samtidigt med at du får en langtidsholdbar og flot hårfarve. Deres unikke formulering er designet af professionalle hår stylister, og så er de utroligt let at anvende.

Sådan virker hårfarve

For at kunne farve håret er man nødt til at åbne det yderste lag i håret, så farve kan binde sig til håret. Det gøres at hæve pH værdien og håret og kan gøres ved almindelig hårfarvning, hvor der anvendes kemikalier eller den naturlige Tints of Nature metode.

Den traditionelle metode

Den traditionelle måde at farve håret på er ved bruge af kemikalier, som har en meget høj pH værdi, som eksempelvis ammonia, der får håret til at åbne sig. Det betyder at håret er tvunget til at åbne sig og essentielle proteiner og fugt fra håret går tabt, samtidigt med at den naturlige pH værdi bliver forstyrret.

Tints of Nature metoden

Tints of Nature har udviklet en mildere og mere effektiv metode til at farve håret. De anvender en alkalisk fugtgivende stof, til at hæve pH værdien i stedet for skadelige kemikalier. Dette stof fugtiggøre og åbner det yderste lag i håret, så hårfarve lige kan trænge ind.

Tints of Natures hårfarve hæver altså ikke pH værdi ligeså meget som almindelige hårfarve, og dit hår har derfor nemmere ved at komme sig bagefter. Samtidigt har de tilføjet et fugtgivende stof, som sørger for at dit hår ikke tørrer ud og mister essentielle proteiner.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os