Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Heath & Heather
Heath & Heather har en stor passion for urter og botaniske produkter, hvor de sigter efter at levere effektive platelægemidler og forbedre livsværdien i travle og stressede miljøer.

Læs mere om Heath & Heather lige her >>

Historien om Heath & Heather?


Heath & Heather blev grundlagt i 1920 af Samuel Ryder og hans ældre bror James Ryder. Både Samuel og James havde stor interesse for urter og deres medicinske værdi. I midten af 1920 overtog Samuels datter Joan Heath & Heather forretningen, da Samuel gik på pension for at fokusere mere på golf. I 1946 var Heath & Heather urteforretningen vokset til 46 butikker og leverede til samtlige helsekostforhandlere og kemikere. I 1968 blev Heath & Heath solgt til detail handlen Associated Health Foods og videre til Booker McConnell i 1970.

I dag har Heath & Heather urte forretningen samme passioner og ambitioner for urter og botaniske produkter, som tilbage da Ryder brødrene stiftede forretningen. Heath & Heather er et engelsk økologisk te mærke med stor fokus på miljøet.

Greenprint for Good


Greenprint for Good er en bæredygtighedplan Heath & Heather har udviklet, hvor de bestræber sig på at gøre så meget som muligt for at beskytte og støtte miljøet. Heath & Heather implementerer både store og små tiltag, som f. eks. genbrugsstationer på kontoret og deres "zero waste to depon" mål, hvor de overvåger og regulerer deres kulstofforbrug.

Økologi fremfor alt: Heath & Heathers økologiske te er certificeret gennem Soil Association. Det betyder at alle økologiske ingredienser er hentet fra certificerede leverandører, der har samme værdisæt i forhold til bæredygtighed, miljø og økologi som Heath & Heather selv.

Køb Heath & Heathers økologisk te billigt på Jala Helsekost


Hos Jala Helsekost er vi glade for Heath & Heather, fordi vi godt kan lide tanken bag disse produkter. En tanke som passer godt sammen med vores tanke omkring gode produkter på Jala Helsekost.

Se hele udvalget af økologisk te fra Heath & Heather ovenfor!

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os