Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Purely Professional
Purely Professional er et hudpleje og hårprodukts brand med fokus på at holde produkterne rene og enkle. Herunder har de til formål at undgå alle former for allergi og irritations problemer, og at deres produkter skal indeholde færrest mulige indholdsstoffer, med bedst mulige resultater.

Læs mere om Purely Professional lige her >>

Hvem er Purely Professional?


Purely Professional blev i 2011 etableret som et familie brand af kemikeren Ole Olsen og hans døtre Julie og Cecilie Kampman.
Ole Olsen har med sin kemiker karrierer 30 års erfaring inden for forskning i lægemiddelsbranchen, hvor han har siddet med både grundforskning, registrering og lægemiddels udvikling.

Ole Olsen har siden 1980'erne fået interesse for frisørfeltet, hvor han har fungeret som arbejdsmiljørådgiver samt forsøgt at forbedre firsørernes kemiske arbejdsmiljø. Ole Olsen besidder altså en stor viden om kemi, der anvendes i hår- og hudpleje samt de effekter stofferne har på miljøet og individet.

Purely Professional blev stablet op på baggrund af, at Ole Olsen og hans døtre havde et ønske om at dele ud af deres viden angående kemi, kosmetik og miljøet generelt.

The Purely Promise


Purely Professionals værdier og mål bygger på et ønske om at udvikle enkle og rene produkter, hvor allergi og irritationsproblemer undgås. Når der udvikles produkter i Purely Professional holder de alle deres ideer og hår- samt hudplejeprodukter op imod disse værdier, hvor de ønsker færrest mulige indholdsstoffer af de reneste ingredienser, der skal have et specifikt formål ved brug.

Hår- og hudpleje branded er særlig opmærksom på, hvordan de kan optimerer bæredygtigheden af hele deres proces. Herunder vægter de bæredygtigheden af ingredienser, emballager og m.m. for at mindske negative påvirkninger som allergi og irritation, men også miljømæssige påvirkninger.

Miljø og indholdsstoffer


Purely Professional vægter følgende højt : Purely Professional føler et stort ansvar for at formidle information om produkters indholdssammensætning, hvor de på deres egen hjemmeside beskriver hår- eller hudplejeprodukternes egenskaber, for at gøre det så nemt som muligt for forbrugeren at forstå præcis hvad produkterne tilbyder.
Purely Professional har som brand stor fokus på miljøet og bæredygtighed. Derunder arbejder de på forskellige strategier for at mindske brugen af plastik, ved f.eks. at genanvende emballager for at belaste miljøet mindst muligt. De har også aktivt valgt at droppe postkorthilsner fra deres ordre samt at genbruge papkasser og andre materialer, der hvor det er muligt.Hvorfor skal du vælge Purely Professional ?
  • Purely Professional er nysgerrige og udvikler deres produkter med omtanke, derfor kan man også forvente hår- og hudpleje produkter af kvalitet.
  • Aktive stoffer er essentielt for at skabe gode hår- og hudpleje produkter, og herunder har de stor fokus på at sammensætte lige præcis den kvantitet og kvalitet, der giver bedste resultater.
  • Alle produkter bliver udviklet med omtanke, hvor Purely Professional forsøger at skabe de mest fair, bæredygtige og miljøvenlige løsninger både i forhold til ingredienser, produktion og endda distribution.


Køb Purely Professional billigt på Jala-helsekost

Hos Jala-helsekost har vi et stort udvalg af Purely Professional, fordi vi godt kan lide tanken bag disse produkter. En tanke som passer godt sammen med vores tanke omkring gode produkter på Jala-Helsekost.
Du får altid produkterne til en fast lav pris og så er der jo gratis fragt over 100 kr.

Se hele udvalget af produkter fra Purely Professional ovenfor!

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os